Touringcar huren Dauwpop festival Hellendoorn


Offerte aanvragen

5 gemiddeld gebaseerd op 2 reviews.

Bus huren Dauwpop festival Hellendoorn

Bus huren Dauwpop festival Hellendoorn

Traditiegetrouw vindt ook dit jaar weer in eind mei op Hemelvaartsdag het Dauwpop festival plaats. Dauwpop wordt al meer dan 25 jaar met veel succes georganiseerd en is één van de leukste festivals in Overijsel. Het festivalterrein vind je in Hellendoorn aan de Luttenbergerweg. Het is mogelijk om na het festival op de camping te blijven slapen. Ga je liever naar huis aan het einde van het feest, dan regel je natuurlijk voor de gehele vriendengroep een goedkope bus en zorg je dat jullie in één keer veilig thuis komen na een heerlijke festivaldag.

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Ga jij met al je vrienden naar Dauwpop in Hellendoorn?

Houden jullie er allemaal van om een biertje te drinken? Is het steeds weer een gevecht wie de BOB moet zijn? Regel dan goedkoop busvervoer met chauffeur en laat jullie veilig en snel naar huis brengen na een gezellige dag op Dauwpop. Je zult het wellicht niet verwachten maar een goedkope bus huren is helemaal niet zo duur, zeker niet zo duur als het huren van diverse taxi’s waarmee jullie anders naar huis zouden moeten gaan. Vul het offerteaanvraagformulier op de website van ikwileengoedkopebushuren.nl in en verbaas je over de prijs. Als je de kosten voor het huren van een mini bus of voor een  grotere groep, een touringcar deelt door het aantal meerijders dan komen jullie allemaal voor een prikkie thuis.

Altijd gepast busvervoer ongeacht de grootte van de groep

Op het moment dat je het offerteaanvraagformulier op de website ikwileengoedkopebushuren.nl invult en je daarbij aan geeft dat je met bijvoorbeeld 10 vrienden met een goedkope bus naar Dauwpop wil, dan gaan wij direct op zoek naar het best passende busvervoer. Met 10 personen passen jullie bijvoorbeeld in de midibus. Is de groep groter? Dan is het wellicht leuker om jullie in stijl te laten vervoeren met de partybus!

Met de partybus naar Dauwpop en ook weer naar huis

Een partybus is een speciale touringcar. Deze partybus is namelijk uitgerust met een goede muziekinstallatie en laserlichten. Uiteraard zijn er ook heerlijke gekoelde drankjes aan boord. Gaan jullie met een grote groep naar Dauwpop, dan is het natuurlijk wel heel gezellig om met deze partybus naar het festivalterrein gereden te worden. Na afloop stappen jullie ook allemaal weer in dezelfde gezellige bus die op jullie wacht op een afgesproken plek en tijdstip en worden jullie weer veilig naar huis gebracht. Onderweg naar huis is er natuurlijk nog even tijd voor een leuke afterparty zodat jullie de gezellige dag goed kunnen afsluiten.

Andere pagina’s die gerelateerd zijn aan dit onderwerp: