Bus offerte Carnaval Zwaag


Offerte aanvragen

5 gemiddeld gebaseerd op 2 reviews.

Bus huren voor Carnaval Zwaag

Bus huren voor Carnaval Zwaag

Als je denkt dat er boven de rivieren geen carnaval gevierd wordt heb je het mis! Zwaag heeft de grootste carnavalsoptocht van het Noorden. Zwaag is een dorp dat ligt in de gemeente Hoorn, in de regio West-Friesland. Eens per jaar vindt in Zwaag een hele grote carnavalsoptocht plaats. De Zwaagse carnavalsoptocht is uitgegroeid tot een van de grootste dag evenementen van de kop van Noord-Holland. Er komen dan meer dan 50.000 bezoekers naar het kleine dorpje Zwaag om de bonte stoet van prachtige praalwagens en andere doldwaze creaties te bewonderen. Je kunt je voorstellen dat dit een enorm carnavalsfeest te weeg brengt!

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Met z’n allen meedoen of kijken naar de carnavalsoptocht in Zwaag?

Wil jij ook tijdens de carnaval in Zwaag zijn met jouw carnavalsvereniging of vriendengroep? Wil je in één keer iedereen vervoeren naar de carnavalsoptocht in Zwaag? Allemaal tegelijk zodat het feestje op de heenweg al kan beginnen? Huur dan een goedkope bus met chauffeur. Zo hoef je niemand aan te stellen als BOB en kun je gezellig met z’n allen feest vieren en de nodige alcoholische drankjes nuttigen. De midibus, touringcar of zelfs dubbeldekker brengt jullie natuurlijk na het gezellige carnavalsfeest in Zwaag ook weer veilig naar huis op een afgesproken tijdstip zodat jullie niet hoeven te wachten tot er beschikbaar bus vervoer is voor jullie groep.

Ikwileengoedkopebushuren.nl heeft voor ieder gezelschap het juiste bus vervoer!

Of jullie club, carnavalsvereniging of vriendengroep nu uit 8 of 80 mensen bestaat, ikwileengoedkopebushuren.nl zoekt het juiste bus vervoer voor jullie op. Vul het offerteformulier op de website in en laat ons verder het werk doen. We hebben aanbieders met verschillende bussen. Zo kunnen wij kiezen aan de hand van het aantal personen dat jullie opgeven bij de offerte uit een minibus, midibus, touringcar, partybus of dubbeldekker.

Bus vervoer met chauffeur naar Zwaag voor de carnavalsoptocht

Het is lastig om met een grote groep mensen, met taxi’s naar huis gebracht te worden vanuit Zwaag, nadat de carnavalsoptocht heeft plaatsgevonden. Er zijn meer dan 50.000 mensen die naar huis willen. Je begrijpt dat de taxi’s af en aan rijden maar dit enorme aantal mensen niet zomaar het dorp uit hebben. Kies daarom om vooraf bus vervoer te regelen en ga met z’n allen veilig, snel en gezellig naar huis! Neem eventueel de partybus, waar je nog even kunt hossen op de carnavalsmuziek die uit de speakers knalt. Onderweg kun je ook genieten van de heerlijk gekoelde drank die aan boord is.

Andere pagina’s die gerelateerd zijn aan dit onderwerp: