Huur een touringcar Hoorn


Offerte aanvragen

3.9 gemiddeld gebaseerd op 484 reviews.

Touringcar huren Hoorn

Als je van plan bent om een daguitstap te regelen dan in een touringcar huren een zeer goede keuze. Met een touringcar kun je een uitstap plannen voor een grote groep. Denk hier bijvoorbeeld aan een dagtocht naar een bepaalde locatie of stad, maar ook voor andere groepsactiviteiten zoals bruiloften of een schoolreis is dit een uitstekende optie. Het is ook mogelijk om een touringcar te boeken om een meerdaagse reis te maken zodat je steeds naar verschillende bestemmingen wordt vervoerd. Je blijft dan een of meerdere dagen op een locatie en vertrekt daarna weer door naar de volgende bestemming die in de reis ingepland staat. Je kunt met een touringcar niet alleen veel mensen tegelijk vervoeren, maar een touringcar haalt je op en brengt je direct naar de bestemming van keuze. Dit is een aanzienlijk voordeel als je het vergelijkt met andere vormen van transport. Ook is het een zeer veilige vorm van transport omdat de touringcar bestuurd worden door gediplomeerde en speciaal gekwalificeerde chauffeurs.

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Wat te doen in Hoorn?

Een touringcar huren naar Hoorn is de perfecte optie om een daguitstap met een groep te maken naar de stad. In Hoorn is er veel te zien en te doen. Enkele van de bekendste bezienswaardigheden is de Hoofdtoren in Hoorn. De toren werd gebouwd in 1532 en was oorspronkelijk bedoeld als verdedigingstoren voor de stad. Toen was Hoorn een ontwikkelende handelsstad aan de Zuiderzee. In de toren is tegenwoordig een restaurant bevestigt, zodat je van een maaltijd kunt genieten in een belangrijk historisch gebouw. Verder is de omgeving van de Hoofdtoren ook zeer interessant omdat hier schuin tegenover de Veermanskade ligt. De Veermanskade wordt vooral gekenmerkt door het aantal prachtige historische panden die er te vinden zijn. Deze zijn in de loop van de tijd een aantal keren gerestaureerd om ze in goede conditie te behouden. Tevens is er ook op de hoek van de Veermanskade een erg leuk, oud en gezellig bruin café wat het Schippershuis heet. Dit maakt dat een touringcar huren in Hoorn dus zeker de moeite waard is.

Alle diensten die ikwileengoedkopebushuren.nl aanbied

Je kunt bij ikwileengoedkopebushuren verschillende vormen van groepsvervoer boeken. Het proces is erg simpel. Je hoeft maar eenmalig offertes voor het huren van een touringcar opvragen bij ikwileengoedkopebushuren.nl met al je persoonlijke wensen en voorkeuren voor het type vervoer, en daarna zul je een mail ontvangen met alle bus offertes die speciaal voldoen aan jou wensen. Zo kun je gemakkelijk en snel een gepaste optie kiezen die het beste bij je voorkeuren past. Naast de gebruikelijke touringcars bieden ze ook andere types vervoersmiddelen aan voor groepen. Zo kun je bijvoorbeeld een minibus huren als je van plan bent een uitstap te plannen met een kleinere groep, waarbij een touringcar te groot zou zijn. Een minibus kan tot maximaal 20 personen vervoeren en heeft als bijvoorbeeld als voordeel dat deze gemakkelijker in de stadscentra kan komen omdat het om een kleinere bus gaat. Mocht het juist zo zijn dat je met een extra grote groep een uitstap gaat maken dan is de dubbeldeksbus een uitstekende optie. Deze kan tot maximaal 90 personen vervoeren.

Offerte aanvragen touringcarverhuur Hoorn