Bus offerte Carnaval Venlo


Offerte aanvragen

5 gemiddeld gebaseerd op 2 reviews.

Bus huren voor Carnaval Venlo

Bus huren voor Carnaval Venlo

Als je echt carnaval wil vieren in de provincie Limburg, dan moet je naar Venlo. Carnaval heet in Venlo “vastelaovend”. Wil jij ook samen met meer dan 25.000 andere carnavalsvierders vastelaovend beleven? Ga je er heen met jouw vriendengroep of met de carnavalsvereniging? Regel dan vooraf bus vervoer zodat iedereen tegelijk in één keer vervoerd kan worden naar de binnenstad in Venlo.

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Venlo viert groots Carnaval, verzorg voor jouw vereniging het vervoer!

In Venlo wordt carnaval ongekend groot gevierd. Er zijn op diverse podia leuke optredens met bekende artiesten en de cafés zijn gezellig gevuld met prachtig verkleedde mensen. Willen jullie dit bijwonen en verzekerd zijn van goedkoop bus vervoer waar jullie met z’n alle tegelijk inpassen zodat de voorpret alvast kan beginnen onderweg? Willen jullie geen BOB aanwijzen omdat met z’n alle drinken gewoon veel leuker is? Kijk dan eens op ikwileengoedkopebushuren.nl en vul het offerteaanvraagformulier in. Wij zoeken passend bus vervoer voor jullie op het moment dat jullie de offerte verstuurd hebben. Zijn jullie met een kleine groep van ongeveer 8 personen? Dan passen jullie goed in de minibus of midibus. Zijn jullie met 40 personen of zelfs met 80? Dan kom je uit bij de touringcar of zelfs de dubbeldekker. Geen groep is te groot voor ons! Vinden jullie het leuk om onderweg alvast te starten met hossen en het lopen van de polonaise? Regel dan een partybus! Deze omgebouwde touringcar heeft alles aan boord voor een leuk feestje tijdens de rit. Van een goede geluidsinstallatie tot de gekoelde drankjes!

Beleef de Venlose vastelaovende!

Carnaval vier je in Venlo 3 dagen lang, soms zelfs iets langer.. Op vele plekken in het centrum is het feest zowel binnen als buiten op straat. Er zijn op alle dagen grote optochten, en op dinsdag zelfs een verlichte optocht! Ook de BOÉREBROÉLOF is op de dinsdag. Op alle carnavalsdagen kun je gebruik maken van de diensten van ikwileengoedkopebushuren.nl. Ongeacht het aantal personen waarmee je op stap gaat. Een goedkope bus huren is altijd goedkoper dan diverse taxi’s. Dus als je met een groepje bent dat niet in één auto past vul dan het offerteformulier in!

De Venlose Vastelaovend wordt feestelijk afgesloten op dinsdag

De Venlose Vastelaovend wordt op de Markt voor het stadhuis afgesloten met MUTSAAFETTE. Er wordt samen gezongen waarna alle mutsen letterlijk afgaan. Helaas is het carnavalsfeest dan weer voorbij en is het wachten op volgend jaar.

Andere pagina’s die gerelateerd zijn aan dit onderwerp: