Bus huren Carnaval Nijmegen?


Offerte aanvragen

5 gemiddeld gebaseerd op 2 reviews.

Bus offerte Carnaval Nijmegen

Bus offerte Carnaval Nijmegen

De carnavalsverenigingen van Nijmegen in Gelderland, gaan al in januari beginnen met het vieren van Carnaval. Zo zijn er overal vergaderingen en kleine feestjes. Allemaal voorbereidingen voor het weekend dat plaatsvindt voor Aswoensdag. In Nijmegen ofwel Knotsenburg, zoals deze stad genoemd wordt tijdens carnaval, zit het carnaval vieren er goed in! Vrijdags beginnen de Nijmegenaren met het “woarmblaosen” dat samengaat me een aantal leuke bals. Wil jij tijdens één van de leuke feesten in Nijmegen zijn om carnaval te vieren? Ga je niet alleen maar met de gehele carnavalsvereniging of vriendengroep? Huur dan een goedkope bus met chauffeur die jullie veilig en snel naar de plaats van bestemming brengt en natuurlijk diep in de nacht ook weer naar huis begeleid.

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Zaterdag carnaval vieren in Nijmegen? Regel bus vervoer!

Op zaterdag ochtend begint de carnaval in Nijmegen al vroeg. De Knotsemarij bestormt het Stadhuis, de sleuteloverdracht vindt plaats. Daarna volgt op de Grote markt in het centrum van Nijmegen de onderscheiding van de Ridder van Knotsenburg. De optocht start en daarna volgen diverse feesten door geheel Nijmegen. Ook in de omliggende dorpen van Nijmegen wordt goed carnaval gevierd. Willen jullie als carnavalsvereniging meerdere plaatsen bezoeken of meerdere optochten meelopen? Regel dan een midibus, of als jullie met een hele grote groep zijn een touringcar, zodat jullie eenvoudig en met z’n alleen in één keer vervoerd kunnen worden naar de volgende bestemming.

Op zondag ochtend fruhshoppen en naar de carnavalsmis

Het fruhshoppen is meestal op zondag ochtend waarna de carnavalsmis in de kerk bezocht wordt. Ook op de zondag zijn er carnavalsoptochten. De feestavond begint dan al vroeg in het centrum van Nijmegen en er wordt carnaval gevierd tot in de late uurtjes! Regel bus vervoer om jullie veilig thuis te laten brengen na de nodige alcoholische versnaperingen. Taxi’s rijden af en aan vanuit het centrum maar zitten vaak vol. Grotere groepen hebben moeite om in één keer naar huis te kunnen komen omdat daarvoor meerdere taxi’s nodig zijn die niet vooraf gereserveerd kunnen worden. Kijk op ikwileengoedkopebushuren.nl. Vul het offerteaanvraagformulier zo uitgebreid mogelijk in en wij zoeken het meest passende, goedkope bus voor jullie uit en dat tegen de scherpste prijs. Een bus huren is daarnaast vaak een stuk goedkoper dan een rit naar huis in meerdere taxi’s.

Kroeghoppen in Nijmegen tijdens de carnaval op maandag

De 11 kroegentocht in Nijmegen is op maandag. Een gezellige bezigheid! Alle kroegen zitten vol en nadat je ze allemaal hebt gehad om een drankje te doen, ga je zwalkend, moe en voldaan naar huis. Wil je nog even verder feesten op de terugweg met de carnavalsvereniging of je vriendengroep om de leuke dag goed af te sluiten? Huur dan een partybus om jullie naar huis te laten rijden. In deze omgebouwde touringcar knalt de carnavalsmuziek uit de speakers en samen met de gezellige feestverlichting en de heerlijk koude drankjes die aan bood zijn, gaat het feestje gewoon nog even lekker door!

Andere pagina’s die gerelateerd zijn aan dit onderwerp: