Bezoek Nijmegen nu voordelig per touringcar

Bezoek Nijmegen nu voordelig per touringcar

Gepubliceerd op: 2020-10-03

Nijmegen is de grootste stad van de provincie Gelderland en qua inwoners bezet Nijmegen de 10 plek van grote plaatsen in Nederland. In deze studentenstad is heel veel te beleven. Zo is er het Kronenburgerpark. Dat herken je vast uit een oude hit van Frank Boeijen. Hij maakte dit prachtige nummer over dit park in zijn geboortestad en nog steeds weet bijna iedereen de tekst van dit nummer mee te zingen. Het Kronenburgerpark is een prachtig stukje flora en fauna midden in Nijmegen. Er is een grote vijver die wordt omringd door verschillende oude torens. Tijdens een begeleide toer door dit park kom je veel details te weten uit de historie van Nijmegen die je anders nooit zelf zou hebben opgemerkt. Een ander mooi park in Nijmegen is het Hunnerpark. Dit park dat vlakbij de Waalbrug ligt is aangelegd tussen 1976 en 1982. In het park vinden jaarlijks festiviteiten plaats onder andere voor de vierdaagse. Nijmegen heeft tevens de oudste winkelstraat van Nederland. In de beroemde Lange Hezelstraat vind je veel winkels en gezellige horecagelegenheden. Alles handig bij elkaar in één lange straat.

Bezoek de leukste museums in Nijmegen

Houden jullie ervan om dingen te ontdekken? Dan biedt Nijmegen enkele fantastische museums. Het Afrikamuseum is een heel bijzondere belevenis. Hier wanen jullie jezelf even echt in Afrika. Hier snuif je de echte Afrikaanse cultuur op. Het Afrikamuseum hoort bij het Tropenmuseum in Amsterdam en het Leidse museum volkenkunde. Samen vormen zij dit Nationaal Museum van Wereldculturen. Een heel ander museum, maar ook super interessant is het Velorama. Het nationaal fietsenmuseum waar je alles vindt wat met fietsen te maken heeft, Loopfietsen, houten fietsen, velocipedes en zelfs fietsen die ooit behoorden aan de koninklijke familie. Oude fietsaccessoires zijn er ook in overvloed te zien. MuZieum is een ander bijzonder museum. Hier beleef je hoe het is om slechtziend of blind te zijn. Gebruik al je zintuigen behalve je ogen. Er valt in dit museum meer te ruiken, proeven en voelen dan daadwerkelijk te zien. Toch een heel bijzondere belevenis.

Het perfecte vervoer voor elke groep

Vervoer voor jullie groep naar Nijmegen regel je snel en eenvoudig via deze website. Je vindt een gratis aanvraagformulier waarop je eenmalig jullie wensen invult. Daarnaast vul je in uit hoeveel personen de groep bestaat en wanneer jullie Nijmegen willen bezoeken. Het aanvraagformulier wordt verstuurd naar veel verschillende busbedrijven die touringcars met chauffeur verhuren. Dat kan een grote luxe touringcar zijn, maar ook een Mini bus als jullie groep niet zo groot is. Je ontvangt per e-mail vrijblijvende offertes van deze bedrijven zodat je zelf je keuze kunt maken. Een goedkope touringcar huren met chauffeur? Zo gemakkelijk en snel was vervoer regelen voor een groep nog nooit!

×

Beste vervoerder waar kan ik u mee helpen?

Klik op de onderstaande contacten voor een vraag over uw aanmelding of onze pakketten.

× Kunnen we u helpen?