Touringcar huren Bospop Festival Weert


Offerte aanvragen

5 gemiddeld gebaseerd op 2 reviews.

Bus huren Bospop Festival Weert

Bus huren Bospop Festival Weert

Een groep jongeren uit Weert organiseerde in 1981 de eerste editie van Bospop. In eerste instantie was het een besloten festival voor lokale amateur bandjes. Het festival werd toen gehouden in het openluchttheater De Lichtenberg en groeide al gauw uit tot een festival waar ook grote namen als Golden Earring en Herman Brood optraden. Tegenwoordig wordt Bospop gehouden op het festivalterrein in Weert. Er komen jaarlijks gemiddeld 50.000 bezoekers. Het festival duurt 2 of 3 dagen en er kan worden overnacht op de camping. Je kunt reizen per openbaar vervoer en met je eigen auto. Er is een speciale parkeerplaats voor touringcars.

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Ga met een eigen (gehuurde) bus naar Bospop

Wil je ook naar Bospop en gaan je vrienden of vriendinnen ook mee, huur dan eens een bus met chauffeur. Zo reis je snel en comfortabel van jullie huisadres naar de Kiss & Ride van Bospop. De Kiss & Ride ligt op 550 meter afstand van het festival terrein van Bospop. Hoe makkelijk kan het zijn? Wanneer je op de website van ikwileengoedkopebushuren.nl de gegevens invult, vergeet hierbij niet om jullie wensen ook kenbaar te maken, dan ontvang je van meerdere bus verhuurmaatschappijen een bus offerte. Maar alleen die maatschappijen die het beste kunnen voldoen aan jouw eisen, sturen een offerte. Vergelijk deze offertes met elkaar en neem contact op met die verhuurmaatschappij die het beste bij jullie past.

Veilig met de bus naar het Bospop festival in Weert

Vaak is het vervoer van en naar huis voor veel mensen een probleem. Zeker als je dat met openbaar vervoer moet doen kan het problemen opleveren. Je kunt via de website van ikwileengoedkopebushuren.nl voor elk gezelschap een bus huren. Ga je met een klein groepje vriendinnen, huur dan eenvoudig een minibus met chauffeur. Je wordt thuis opgehaald en bij het Bospop Festival op een kleine 500 meter van het festival terrein afgezet. Je maakt met de chauffeur een afspraak over het tijdstip dat jullie weer willen worden opgehaald. Op dat afgesproken tijdstip staat de bus voor jullie klaar en brengt jullie weer netjes naar huis. Dit is een zeer Comfortabele maar bovenal veilige manier van vervoer!

Naar het Bospop festival met een groep vrienden of vriendinnen

Je wilt graag naar het Bospop festival met vrienden of vriendinnen. Zorg dan eens voor luxe bus vervoer. Huur een minibus, een midibus of een touringcar met chauffeur. Wil je onderweg al een feestje bouwen? Kies dan voor een partybus! Vaak is dit een zeer praktische oplossing voor minder geld dan je denkt. Vraag op de website van ikwileengoedkopebushuren.nl eens een bus offerte aan. Je kunt aangeven met hoeveel personen je wilt reizen, wat je verdere wensen zijn, wanneer en hoe laat je wilt vertrekken en wanneer de terugreis gepland is. Je ontvangt dan van meerdere bus verhuurbedrijven een offerte. Zo kun jij eenvoudig prijzen vergelijken en kiezen. Je kunt bijvoorbeeld aangeven welke muziek gedraaid moet worden, of je een hapje en een drankje wilt gebruiken in de bus en of er één of meerdere op- en uitstap plaatsen moeten zijn. Probeer het eens, je zult versteld staan van de mogelijkheden en verbaasd zijn van de lage kosten.

Andere pagina’s die gerelateerd zijn aan dit onderwerp: