Touringcar offerte busreis Oostenrijk


Offerte aanvragen

3.9 gemiddeld gebaseerd op 484 reviews.

Wintersport busreis Oostenrijk

Heb je plannen om met een grote groep vrienden, collega’s, teamgenoten of studenvereniging op ski vakantie te gaan? Bekijk dan hoe makkelijk een bus reis offerte Oostenrijk aan te vragen is! En ken je Oostenrijk een beetje? Buiten de prachtige berglandschappen liggen in Oostenrijk in de wintermaanden sneeuwzekere pistes. Bruisende après-ski dorpen en romantische landschappen aan je voeten. Het is niet voor niets dat je hier een afwisselende skivakantie in Oostenrijk kunt doorbrengen. Van de kindvriendelijke pistes in Oberinntal tot de feestmogelijkheden in het Zillertal. De mogelijkheden zijn eindeloos tijdens een skivakantie in Oostenrijk. In hotels, hostels of appartementen zijn er volop mogelijkheden om te relaxen. Oostenrijk natuurlijk ook om te feesten en bekende monumenten bekijken. Oh ja, en lekker eten. Daar draait het om tijdens een skivakantie in Innsbruck. De Oostenrijkse stad heeft maar liefst twee huisbergen met afwisselende pistes voor skiërs van elk niveau.

 

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Kursalon Wenen: concert Johann Strauss en Mozart

Reizigers die op zoek zijn naar een romantische avond in Wenen mogen deze elegante concertervaring niet missen, compleet met een traditionele Oostenrijkse maaltijd en klassieke muziekuitvoeringen. Ervaar een voorproefje van de Weense high society met je 4-gangen maaltijd in Restaurant Johann, voordat je naar de statige Kursalon Vienna-voorstellingszaal gaat voor je show. Luister naar meesterwerken van verschillende componisten, geniet van live dansers, muzikanten en zangers en upgrade zelfs voor zitplaatsen op de eerste rij om jullie avond echt speciaal te maken. Het is wel een lange zit van 4 uur.

Het slot van Sissie

Het slot van Keizerin Sissi, nog steeds een paleis zo indrukwekkend en goed onderhouden. Hier volg je de stappen die deze Keizerin heeft gemaakt in dit majestueuze slot. Hier moet je minimaal een dag de tijd nemen om alle bijgebouwen en tuinen te kunnen zien.Want wie kent Sissi niet? Al is het maar van de films die vaak rond Kerstmis worden getoond op de Nederlandse televisie. Tijdens een bezoek aan Wenen kan jij je weer even in de wereld van Sissi wanen door een bezoek aan één van de paleizen waar zij heeft gewoond of het Sissi museum. Nog leuker is het om er samen een groepsreis van te maken.

De Spaanse Rijschool als groepsuitje voor de paardenliefhebbers

De Spaanse rijschool met haar wereldberoemde Lipizzaner paarden is één van de oudste rijscholen voor paarden ter wereld. Volgens de geschiedenisboeken wordt er in 1565 al gesproken over dit instituut waar alles draait om de kunst van de klassieke rijkunst. Ik zelf heb weinig met paarden (stiekem ben ik gewoon bang voor paarden). Toch is dit een belevenis in Wenen die je gezien moet hebben.De Spanische Hofreitschule in Wenen is het enige instituut ter wereld waar de klassieke dressuur uit de renaissance bewaard is gebleven en onveranderd wordt bijgebracht aan de ruiters van nu. Een onvergetelijk schouwstuk met de Lippizaner paarden van nu en de muziek en dressuur van toen.

Goedkoop een touringcar met chauffeur huren

Het mooiste is om een touringcar Oostenrijk te huren. Dat kan bij ikwileengoedkopebushuren.nl. Laat je verrassen door van alles wat ze je te bieden hebben. Je vraagt eenvoudig in één keer meerdere offertes aan en kiest vervolgens zelf voor de meest passende of goedkoopste busmaatschappij. Het aanvragen van offertes is geheel vrijblijvend en gratis.