Waar je op moet letten als je een bus huurt

Waar je op moet letten als je een bus huurt

Gepubliceerd op: 2022-08-25

Het huren van een bus is een geweldige manier om goed vervoer te garanderen voor de reis van uw groep. Hoewel het proces over het algemeen zeer eenvoudig is, zijn er een paar veelgemaakte fouten die u kunt vermijden om de best mogelijke ervaring te hebben.

Niet genoeg speling in de planning

Het is ook heel belangrijk om wat speling in je planning te hebben. Dit kan verschillende dingen betekenen, maar het belangrijkste is dat je genoeg tijd hebt. Plan zo ver mogelijk vooruit, zodat je genoeg tijd hebt om alles uit te zoeken, vooral als er wijzigingen moeten worden aangebracht.

Last minute boeken brengt niet alleen hogere kosten met zich mee, maar je hebt ook veel minder opties tot je beschikking dan wanneer je vooraf boekt. Wij raden u aan 8 weken van tevoren te boeken. Als je een reis plant in het hoogseizoen of voor een nationale feestdag, probeer dan 4 tot 6 maanden vooraf te boeken om voldoende buffer te geven. 

Probeer jezelf ook een buffer te geven bij het plannen van de details. Door wat meer speling te geven kunnen we de details optimaliseren om u de beste prijs te geven of het nu een schoolbus, charterbus of feestbus is. 

Het zou vanzelfsprekend moeten zijn, maar wees niet onbeleefd tegen uw chauffeur. Dit gaat verder dan alleen de interacties die je met hen hebt, maar ook het volgen van alle veiligheidsprocedures en aanwijzingen die ze geven. 

De chauffeurs zijn goed opgeleid en geven u de veiligste en best mogelijke reis, maar het is belangrijk om te volgen alle aanwijzingen. Dit omvat niet lopen rond de bus wanneer het in beweging is, niet laten uw groep krijgen te luid of luidruchtig en alle andere veiligheidsprocedures. 

Let vooral op als het weer of de toestand van de wegen slecht is geworden. In die gevallen weet de chauffeur het beste en zal hij ervoor zorgen dat uw groep zo veilig mogelijk blijft.

Zorg er ook voor dat de route van uw voorkeur van tevoren is vastgelegd. Zo voorkomt u dat u het nodig vindt de chauffeur te onderbreken. U wilt hem nooit van de weg afleiden, zodat hij u altijd de veiligste ervaring kan geven.

Toch liever met een camper weg? Bekijk deze lijst van kleine campers van Tiny House Life.

 

×

Beste vervoerder waar kan ik u mee helpen?

Klik op de onderstaande contacten voor een vraag over uw aanmelding of onze pakketten.

× Kunnen we u helpen?