U wilt een tweedehands auto kopen?

U wilt een tweedehands auto kopen?

Gepubliceerd op: 2020-09-19

U wilt graag een tweedehands auto kopen maar waar moet u vooral op letten bij de aanschaf van een tweedehands? Koopt u bijvoorbeeld bij een particulier, dan is dat vaak, als u kijkt naar de prijs een interessante optie omdat een particulier de auto niet verkoopt om eraan te verdienen. Ook zitten er natuurlijk nadelen aan, zo heeft u geen garantie op de auto wanneer u besluit tot koop over te gaan. U kunt ook besluiten om een tweedehands auto te kopen bij een autobedrijf. Ook daar heeft u ruime mogelijkheden en vaak een diverse keuze aan modellen die u meteen kunt bekijken. Soms krijgt u bij auto’s vanaf ongeveer 4500 euro een garantieperiode van enkele maanden. Let op dit is niet bij alle auto’s en alle garages de regel. Bij een autogarage betaal je meestal wel een iets hoger bedrag voor je tweedehands auto dan bij een particulier. Het personeel en de onkosten van de garage moeten namelijk betaald worden er dient dus winst gemaakt te worden.

Tweedehands auto kopen via Bynco

Een tweedehands auto kopen kan ook via Bynco. Ook Bynco biedt namelijk een ruim aanbod aan tweedehands auto’s tegen scherpe prijzen en duidelijke voorwaarden. Hier kunt u online kiezen uit diverse modellen of u nou een Toyota Aygo zoekt of een ruime Nissan Juke, Bynco heeft het allemaal voor u. U rijdt al een zeer mooie Fiat Panda 0,9 Twin Air uit 2013 met afleverpakket en rijklaar maken van de auto voor slechts €4,450. Via Bynco is het financieren van een tweedehands auto ook mogelijk, mocht u nu niet voldoende geld op uw spaarrekening hebben staan maar wel een nieuwe auto nodig hebben.

Alle zekerheid en garantie bij het kopen van een tweedehands auto

Verder kunt u 14 dagen proefrijden, heeft u 180 dagen garantie en leveren ze in heel Nederland. Daarnaast bent u hier verzekerd van goede service, klantvriendelijkheid en zijn alle occasions gecontroleerd van binnen en buiten en hebben een carfax rapport. Ook brengen ze de auto bij u thuis en regelen ze daar de administratie met u. Bynco hanteert scherpe prijzen omdat er geen verkopend personeel betaald hoeft te worden en ook geen dure showroom.

×

Beste vervoerder waar kan ik u mee helpen?

Klik op de onderstaande contacten voor een vraag over uw aanmelding of onze pakketten.

× Kunnen we u helpen?