Touringcar Utrecht huren voor dagtocht of schoolreisje

Touringcar Utrecht huren voor dagtocht of schoolreisje

Gepubliceerd op: 2020-06-15

De stad waar de Dom staat, de gezellige Oude Gracht is en waar je overheerlijk kunt shoppen in de vele winkels. We hebben het natuurlijk over Utrecht! Utrecht heeft alles voor een heerlijk dagje uit en ook voor de kleineren onder ons is in Utrecht van alles te bleven. Via ikwileengoedkopebushuren.nl is het dan ook mogelijk om een bus offerte aan te vragen voor een dagtocht of een schoolreisje naar Utrecht. Willen jullie met een grote groep een gezellige dag beleven in Utrecht, vul dan direct het formulier in en je ontvangt binnen enkele uren meerdere bus offertes van diverse touringcar maatschappijen. Het aanvragen is gratis en vervolgens kun je zelf kiezen welke offerte het meest past bij jullie uitstapje.

Ga met een touringcar naar Utrecht en geniet van een dag vol belevenissen

Als onze buschauffeur jullie met de touringcar midden in hartje centrum in Utrecht heeft afgezet, start jullie dagje uit. Ga met één van de vele rederijen een boottocht maken door de oude grachten of huur een kano. Bezoek de Dom toren en geniet van een verkoelend drankje op één van de vele terrassen. Zoals je ziet is er heel wat te doen in Utrecht, vervelen hoef je jezelf echt niet. Voordat je het weet is het weer tijd om naar huis te gaan en staat de touringcar weer keurig op je te wachten. Zijn jullie met een kleinere groep, dan is een touringcar wellicht wat te groot maar past een midibus precies goed. Vul daarom in je offerteaanvraag formulier in met hoeveel personen jullie zijn. De bus offertes die je ontvangt zijn dan aangepast op jullie groep. Er zijn verschillende soorten bussen te huur via ikwileengoedkopebushuren.nl, namelijk de minibus, midibus, touringcar en dubbeldekker. Maar ook een rolstoeltouringcar behoort tot de mogelijkheden wanneer er binnen jullie groep wat minder validen mensen zijn.

Een touringcar huren voor een schoolreisje naar Utrecht

Een bezoek aan Ouwehands dierenpark Rheden, wellicht de meest gekozen activiteit voor een schoolreis in Utrecht. Maar ook Museum speelklok, het spoorwegmuseum, het klimbos, stuk voor stuk fantastische uitjes voor een schoolreisje. In Utrecht is de keuze reuze als het gaat om leuke uitstapjes voor kinderen. Om alle kinderen ook nog eens veilig op de plaats van bestemming te laten aankomen is het verstandig om een touringcar te huren via ikwileengoedkopebushuren.nl. De aangesloten buschauffeurs zijn goed opgeleid en de bussen waarin zij rijden zijn uitstekend onderhouden. De buschauffeurs zorgen niet alleen voor een ontspannen rit maar ook voor een leuke en gezellige rit. De leraren en leraressen kunnen even bijkomen zodra alle kinderen veilig in de bus zitten.

×

Beste vervoerder waar kan ik u mee helpen?

Klik op de onderstaande contacten voor een vraag over uw aanmelding of onze pakketten.

× Kunnen we u helpen?