Touringcar huren Zierikzee voor heerlijk dagje Zeeland

Touringcar huren Zierikzee voor heerlijk dagje Zeeland

Gepubliceerd op: 2020-09-03

Zeeland staat bekend om zee, strand en water. Heerlijk uitwaaien langs de kust bij een stevige wandeling of lekker shoppen in de gezellige kleine winkeltjes en historische straatjes. Zierikzee is met zijn ruim 500 monumenten een echte monumentenstad te noemen. Je vindt er veel interessante historische panden omgeven door dikke stadsmuren en poorten. De stad is gelegen aan de Oosterschelde en vlakbij de beroemde Zeelandbrug. Wil je Zierikzee bezoeken met een groep? Dan is het zeker de moeite waard om via www.ikwileengoedkopebushuren.nl een offerte aan te vragen voor het huren van een goedkope touringcar met chauffeur. Wij vergelijken de prijzen van diverse touringcar bedrijven waaruit jij vervolgens zelf vrijblijvend kunt kiezen. Aanvragen van de offerte is gratis en kan heel gemakkelijk via het busofferte aanvraagformulier op de website.

Uitwaaien op het strand of shoppen in de historische straatjes

Een dagje Zierikzee is een ideaal groepsuitje geschikt voor jong en oud. Onze chauffeur zet jullie vlakbij het historische centrum van Zierikzee af zodat jullie direct aan een dagje Zeeland kunnen beginnen. Dat kan bijvoorbeeld met een stadswandeling langs de allermooiste plekjes van Zierikzee. En wat dacht je bijvoorbeeld van het beklimmen van de Sint Lievens Monstertoren, ook wel de dikke toren genoemd. Het is even klimmen maar je wordt voor je inspanning beloond met een prachtig uitzicht over Zierikzee en de Oosterschelde. Bij diezelfde Oosterschelde kun je aan boord stappen voor een zeehondensafari naar de Vondelingenplaat. Op deze zandplaat kun je de zeehonden van dichtbij bewonderen. Als je daarna honger hebt gekregen van alle inspanningen en zeelucht kun je in Zierikzee terecht bij één van de vele restaurantjes om te genieten van heerlijke Zeeuwse delicatessen. De bekende Zeeuwse Mosselen zijn zeker een aanrader.

Voor iedere groep de juiste touringcar

Is je groep te klein voor een touringcar dan kun je in plaats daarvan ook kiezen voor een midibus of zelfs een minibus. Geef het aantal personen van de groep aan op het busofferte aanvraagformulier en wij sturen je een offerte toe met speciaal op jullie groep beschikbare bussen. Al onze chauffeurs zijn goed opgeleid en de bussen die gebruikt worden zijn natuurlijk uiterst comfortabel. Bovendien weet onze chauffeur precies waar de leukste plekken zijn en brengt hij je zo dicht mogelijk naar de plaats van bestemming.

Na een dag heerlijk genieten in het Zeeuwse Zierikzee brengt onze chauffeur jullie ’s avonds weer terug naar de opstapplaats. Zo is iedereen in de gelegenheid om bijvoorbeeld bij het diner te genieten van een heerlijk glaasje wijn. Iemand als Bob aanwijzen is dus overbodig. En dat is slechts één van de vele voordelen van het huren van een goedkope touringcar met chauffeur!

×

Beste vervoerder waar kan ik u mee helpen?

Klik op de onderstaande contacten voor een vraag over uw aanmelding of onze pakketten.

× Kunnen we u helpen?