Huur een touringcar Vught


Offerte aanvragen

3.9 gemiddeld gebaseerd op 484 reviews.

Touringcar huren Vught

Met bijna 32000 inwoners zag de gemeente Vught vooral de laatste jaren zijn bewonersaantal stijgen met maar liefst dertig procent. Met een oppervlakte van 6200 hectare maakt de gemeente deel uit van de groene provincie Noord- Brabant. Vught bestaat uit deelgemeenten Haaren, Boxtel, Oisterwijk, Tilburg en centrumgemeente Vught. Lijkt een dagtocht, schoolreis of meerdaagse reis naar Vught en omgeving je wel iets? Je kunt dan best een touringcar huren naar Vught. Kies voor een touringcar huren in Vught en je geniet van een ontspannend verblijf. Een touringcar huren? Zeker doen!

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Voor elk wat wils

In Vucht valt er voor elke leeftijd wat te beleven. Noord- Brabant is een fiets- en wandelprovincie. De gemeente Vught maakt hier zeker geen uitzondering op. Verschillende goed bewegwijzerde en onderhouden fiets- en wandelpaden doorkruisen de gemeente.

Een van de blikvangers die je zeker moet bezoeken, is ongetwijfeld Landgoed Bleijendijk. Het betreft een geschiedkundig, privé natuurgebied met bijna 120 ha bos, dreven, waterpartijen en houtwallen. Rivier de Essche stroomt dwars door deze groene long.

In dit natuurgebied werken de biologische korte landbouwketen, natuureducatie en bewustzijnsontwikkeling nauw samen. Dit groene stiltegebied beschikt over workshop- en uitgebreide overnachtingsmogelijkheden, waar allerlei bijeenkomsten en milieuvriendelijke activiteiten worden georganiseerd. De uitgestrekte landerijen worden begraasd door biologisch grootgebrachte koeien.

Schoolkinderen krijgen in dit bos begeleide wandelingen met natuureducatie programma’s. Vooral de imker met zijn zestig bijenvolken spreekt het jonge volkje aan.

Een ander druk bezocht natuurgebied is landgoed Zwijnsbergen. Het gebied bestaat uit het voormalig koetshuis en oranjerie, een portierswoning, een tuinmanswoning, een boerderij met bijgebouwen, een uitgestrekt park met een rijke fauna, weilanden en een bos. Het hoofdhuis met bijgebouwen is erkend als Rijksmonument. Het landgoed is dan weer erkend als Complex Historische Buitenplaats.

Vught telt ook belangrijke gebouwen en monumenten zoals het Kasteel Maurick. Je vindt het op een eiland met een oppervlakte van ruim twee ha aan de rivier De Dommel.

De veertig meter hoge Sint- Lambertustoren dateert uit de zestiende eeuw. Hij zorgt voor een schitterend panorama over deze groene regio.

Interessante bestemming voor een boeiende schoolreis

Vught barst van activiteiten, zeker voor kinderen. Zo is KidsPlaza uitgerust met de leukste binnenspeeltuin voor kinderen tot dertien jaar. Klimmen, springen, glijden van de hoogste glijbaan. In KidsPlaza kan het allemaal. En terwijl de kids zich kostelijk amuseren kunnen hun ouders genieten op de gezellige terrasjes van de verschillende horecagelegenheden.

Ontdek het groene Vught vanop het Pietertjes Pad. Met allerlei kindvriendelijke opdrachten maken je kids kennis met de historische highlights van Vught. Van eeuwenoud kasteel tot unieke kerk. De IJzeren Man met klimbos, Speelparadijs Duinoord en het NM Kamp Vught zijn andere trekpleisters voor kinderen.

En dan is er nog Tilburg met zijn Efteling en zijn mini- Efteling voor de allerkleinsten

Met al dit moois op je agenda is Vught zeker geschikt voor een meerdaagse reis. In alle seizoenen en voor alle leeftijden. Een geschikte touringcar huren Vught voor een meerdaagse busreis is ook geen probleem.

Wil je goedkoop een bus huren voor je bezoek aan Vught? Offertes voor het huren van een touringcar opvragen bij ikwileengoedkopebushuren.nl stelt je in staat om de aantrekkelijkste en voordeligste keuze te maken.

Offerte aanvragen touringcarverhuur Vught