Touringcar huren voor een dagje historisch Nijmegen

Touringcar huren voor een dagje historisch Nijmegen

Gepubliceerd op: 2020-09-23

Nijmegen is de oudste stad van Nederland. Gelegen langs de rivier de Waal met zijn prachtige Waalbrug. Deze boogbrug is waarschijnlijk het meest bekend van de Wandelvierdaagse van Nijmegen. Jaarlijks lopen hier duizenden wandelaars over vanuit het centrum van Nijmegen richting Lent. Nijmegen heeft een rijk historisch verleden. Zo hebben de Romeinen duidelijk hun stempel gedrukt op deze prachtige stad en ook nu kun je nog steeds veel Romeinse invloeden terugvinden en beleven. Bij museum ’t Valkhof vind je de Romeinse werkplaats waar zowel jong als oud zich kan bezighouden en verdiepen in het leven van de Romeinen. Een ideaal groepsuitje voor jullie vereniging of wellicht een schoolreis

Vervoer naar Nijmegen

Vervoer regelen naar Nijmegen doe je snel en gemakkelijk via ikwileengoedkopebushuren.nl.  Op de site vind je een gratis aanvraagformulier waarop je aangeeft wanneer en met hoeveel personen je wil reizen. Jouw gegevens worden vervolgens doorgestuurd naar verschillende busmaatschappijen die jou vrijblijvend een offerte mailen. Op deze manier hoef je niet het hele internet af te struinen naar geschikt en goed vervoer. Kies uit de offertes jouw voorkeur tegen de scherpste prijs. Bovendien is het niet nodig dat iemand uit de groep de bus bestuurd want al onze bussen en touringcars worden verhuurd inclusief chauffeur.

Touringcar, Midi-bus of een mini bus ?

Uit jullie gegevens bekijken de aangesloten busmaatschappijen welk soort bus het best bij jullie past. Is de groep maar klein dan heb je voldoende aan een mini bus. Voor grotere groepen zijn er de zogenaamde Midi bussen, touringcars of zelfs dubbeldekkers beschikbaar. Een touringcar met chauffeur huren biedt veel voordelen. Onze chauffeurs weten overal hun weg en brengen je veilig en snel naar het startpunt van jullie dagtrip. Zo hoef je nooit ver te lopen en kunnen jullie direct aan een gezellige dag beginnen. Op het afgesproken tijdstip staat de chauffeur weer op jullie te wachten en kun je heerlijk ontspannen aan de terugreis beginnen of jullie naar een volgende locatie laten vervoeren. Een dagje Nijmegen kun je uitstekend afsluiten door een bezoek aan één van de vele historische cafés en restaurantjes die Nijmegen rijk is. Hier beleef en proef je de rijke historie. Bekende plekken zijn bijvoorbeeld het bierproeflokaal in de stevenskerk of café ‘In de blaauwe hand”. Iedereen kan gerust een glaasje meedrinken want onze bekwame chauffeur brengt jullie veilig terug naar de opstapplaats. Jullie zullen nog lang nagenieten van zo’n fantastische dag in Nijmegen.

×

Beste vervoerder waar kan ik u mee helpen?

Klik op de onderstaande contacten voor een vraag over uw aanmelding of onze pakketten.

× Kunnen we u helpen?