Huur een touringcar Tynaarlo


Offerte aanvragen

3.9 gemiddeld gebaseerd op 484 reviews.

Touringcar huren Tynaarlo

Organiseer je de komende weken of maanden een geschikte bestemming voor een schoolreisje, een dagtochtje of voor een meerdaagse busreis? Dat is geen makkelijke opdracht. Nederland heeft namelijk heel wat moois te bieden, en dit voor alle leeftijden. Hoorde je nog nooit van de gemeente Tynaarlo? Dan moet je zeker een schoolreisje, dagtochtje of zelfs een meerdaagse busreis naar deze regio overwegen. Je kunt dan best een touringcar huren naar Tynaarlo. Kies voor een touringcar huren in Tynaarlo en je geniet van een zorgeloos verblijf.

Met bijna 35000 inwoners en een totale oppervlakte van bijna 15000 hectare maakt deze groene en landelijke regio deel uit van de provincie Drenthe. De dichtstbijzijnde stad is Groningen ligt op maar zestien kilometer van Tynaarlo.

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Groen decor

Hou je van rust en een ongerepte? Dan ben in Tynaarlo aan het juiste adres. Dan moet je zeker naar het Nationaal park Drentsche Aa, gelegen aan het gelijknamige riviertje de Drentsche Aa. Het karakter van dit natuurgebied bleef sinds het midden van de negentiende eeuw zo goed als onveranderd. Het nationale park bevindt zich gedeeltelijk op de dertig meter hoge Hondsrug.

Je vindt er naast een heidegebied ook uitgestrekte graslanden, kleine bosgebieden en zandverstuivingen en het eerste archeologische reservaat van Nederland.

Hou je meer van waardevolle gebouwen en monumenten? Dan moet je zeker ook langs de Korenbeurs. Die vind je aan de Vismarkt in het vlakbij gelegen Groningen. Het werd gebouwd in de periode 1862-1865 en kreeg een opvallende neoclassicistische gevel. De Korenbeurs hoort niet voor niets bij de top honderd van de Rijksdienst voor de Monumentenzorg.

Een andere blikvanger is ongetwijfeld de Martinitoren, waarvan de 97 meter hoge toren de hoogste van de streek is. De toren hoort bij de Groningse Martinuskerk.

Leuk schoolreisje

Je had het misschien niet gedacht, maar Tynaarlo is ook een interessante bestemming voor een schoolreisje. Voor schoolkinderen is er het Attractiepark Sprookjeshof met een sprookjespark, een uitgebreide speeltuin en een kinderboerderij. Op amper vijf minuten wandelen van het attractiepark wacht een boeiende rondvaart op het vlakbij gelegen Zuidlaardermeer.

Het sprookjespark heeft vele leuke uitbeeldingen van beroemde sprookjes. Verder is het uitgerust met autoscooters, een overdekt luchtkussen, een botenvijver, een overdekt ballenbad, een klimberg en glijbanen op diverse niveaus. En voor de jongsten is er het Peuterhof.

Familiepark Nienoord is een attractiepark met een ruime speeltuin, klimtorens en glijbanen. Je vindt het midden de bossen van het gelijknamige Landgoed. Met huifkartochten, een tractorbaan, scooters en een helikopterbaan is dit attractiepark geschikt voor het ganse gezin. In het Bezoekerscentrum maak je uitgebreid kennis de geschiedenis van Landgoed Nienoord en de omgeving.

Offerte aanvragen touringcarverhuur Tynaarlo