Huur een touringcar Son en Breugel


Offerte aanvragen

3.9 gemiddeld gebaseerd op 484 reviews.

Touringcar huren Son en Breugel

Nog nooit van de gemeente Son en Breugel gehoord? Deze gemeente wordt gevormd door twee zogenoemde kerkdorpen, namelijk Son en Breugel en twaalf buurtgemeenschappen. Met zijn ruim 16000 inwoners en een oppervlakte van iets meer dan 26 km² hoort de gemeente bij de provincie Noord- Brabant. De A50 deelt de gemeente middendoor. De stad Eindhoven ligt vlakbij. Het riviertje De Dommel is de natuurlijke grens tussen deze twee kerkdorpen.

Je kunt je best een touringcar huren naar Son en Breugel. Kies zowel voor een dagtocht als een meerdaagse reis en een schoolreis voor een touringcar huren in Son en Breugel. Zo vergeet je geen enkele bezienswaardigheid te bezoeken.

Organiseer je regelmatig een schoolreis of een dagtocht of een meerdaagse reis met je club of vereniging? Dan is een bezoek aan deze gemeente zeker een aanrader.

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Relaxen in een groene omgeving

Son en Breugel is vooral een reisbestemming voor diegenen die van rust en een groene omgeving houden.

Daarbij staat de rivier De Dommel centraal. In het natuurgebied Dommeldal, tussen Wilhelminakanaal en Sint-Oedenrode, doet het gemeentebestuur er alles aan om zowel de soortenrijkdom als de natuurwaarden te vergroten en de kwaliteit van het oppervlaktewater te verbeteren. Om dit doel te bereiken werkt de gemeente nauw samen met het waterschap De Dommel, de heemkundekring en het IVN nauw samen. De afwisselende fauna en flora wordt nauwgezet geïnventariseerd, de vervuiling in kaart gebracht en het onderhoud verbeterd.

Maar Son en Breugel is niet alleen interessant voor natuurliefhebbers. Kunst- en cultuurliefhebbers voelen zich er ook onmiddellijk thuis. Rijksmonumenten zoals de Sint-Genovevakerk met de voormalige pastorie en de begraafplaats, het gedenkteken Pieter Breugel en het parochiehuis Den Bauw voeren de lijst aan. Monumenten zoals het Raadhuis, de toren van de voormalige Sint- Petrus Banden kerk, een woonhuis uit de zeventiende eeuw, het Diepvreehuisje en het plaatselijke gemeentehuis, boerderij Paulushoef en het Grafmonument Van Hoven zijn zeker ook een bezoek waard.

Son en Breugel komt niet alleen in aanmerking voor een dagtocht. Met een stad als Eindhoven kortbij is het zeker ook een bestemming voor een meerdaagse reis.

En om te bekomen van alle geleverde inspanningen zijn er voldoende adresjes zoals B&B’s om te overnachten en van je verblijf gezellig na te genieten.

Schoolreis

Voor kinderen is er zeker ook plaats in Son en Breugel en omgeving. Voor hen is er de Best Zoo. Een knus en gezellig dierenpark waar je nog bij de dieren kunt komen. Je staat er oog in oog met apen uit Zuid- Amerika, panters uit Azië, buideldieren uit Australië en ijsvogeltjes uit Europa.

Offerte aanvragen touringcarverhuur Son en Breugel