Welke type bus wil jij huren in Rotterdam Zuid?


Offerte aanvragen

3.9 gemiddeld gebaseerd op 484 reviews.

Touringcar huren Rotterdam Zuid

Wat dacht je ervan om eens een touringcar met chauffeur te huren voor een dagje Rotterdam? Rotterdam Zuid heeft een keur aan leuke en interessante uitjes voor jong en oud. Wanneer je op pad bent met een touringcar heb je nergens parkeerproblemen en wordt je overal snel en veilig heengebracht door één van onze ervaren chauffeurs die bovendien ook altijd bereid zijn om je te helpen waar nodig.

Bezoek de Euromast en de havens van Rotterdam Zuid

Rotterdam Zuid eens bekijken vanaf hoogte? Dan moet je zeker een bezoek brengen aan de Euromast. Deze toren van maar liefst 185 meter hoog is gelijk ook de hoogste toren van Nederland en biedt je een prachtig uitzicht over Rotterdam Zuid. Maak de vetste selfies op het platform of ga helemaal naar boven met de Euroscoop. Voor de echte waaghalzen is het zelfs mogelijk om te abseilen of tokkelen vanaf de Euromast. Echt een belevenis voor je bucketlist. De Euromast werd gebouwd in 1960 ter gelegenheid van de Floriade en is nog altijd één van dé publiekstrekkers van Rotterdam Zuid.

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Spido rondvaart door de Rotterdamse havens

Met een rondvaart ontdek je Rotterdam Zuid vanaf het water. Vaar langs de indrukwekkende containerhavens en geniet van de skyline en prachtige architectuur. Je vaart langs de Erasmusbrug, Hotel New York ( voormalig hoofdkwartier van de Holland-Amerika lijn) en uiteraard zie je de Euromast en de moderne wolkenkrabbers op de Wilhelminakade.

Touringcar met chauffeur tegen de scherpste prijs

Via www.ikwileengoedkopebushuren.nl boek je snel en eenvoudig een touringcar met chauffeur. Dat kan een ‘standaard’ touringcar zijn voor een grotere groep, maar ook een Mini of Midi bus als je met een kleine groep Rotterdam Zuid wil verkennen. Via de link vraag je eenvoudig vrijblijvende offertes aan zodat je altijd een touringcar vindt die past bij jullie groep. Een dagje Rotterdam-Zuid is TOP!