Huur een touringcar Oss


Offerte aanvragen

3.9 gemiddeld gebaseerd op 484 reviews.

Touringcar huren Oss

Een touringcar huren naar Oss is goed idee! Of je nu uitgaat met je vrienden, familie of voor schoolreizen, er is hier voor elk wat wils op deze leuke plek! Het terrein is goed voor veel verschillende activiteiten: fietsen, paardrijden, wandelen, vissen en meer! Vaar over de Maas en bekijk historische steden, geniet van de vele restaurants, maak wandeltochten en bezoek natuurgebieden en boerderijen. Er zijn veel activiteiten voor groepen, zoals samen met je team schatten zoeken tijdens een cruise op een Solex of scheurend in een Kever, en nog veel meer.

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Bedrijfsuitjes of familiefeesten laten organiseren

Vier je bedrijfsuitje of familiefeest bij de bierbrouwerij in Oijen. Met een lijst van lekkere speciaalbiertjes, barbecueplaats en een speeltuin. Het toeristentreintje kan je van locatie naar locatie in de regio brengen onder het genot van een groot assortiment dorpsverhalen.

Speel een rondje boerengolf bij boer Bens. Het spelen van dit spel is gemakkelijk en toegankelijk voor iedereen – ongeacht je leeftijd of atletisch vermogen! Boerengolf is een spannende manier voor mensen om het platteland te ervaren en te genieten van het buitenleven. Het omvat activiteiten zoals melktap, Farm Frisbee, voetbal golf, Oudhollandse Spelen, huifkartocht, Jeu de Boules en ezel rijden. Deze activiteiten bieden een unieke kans om contact te maken met de natuur en het platteland op een spannende manier te verkennen. Of je nu op zoek bent naar een gezellig dagje uit met je familie of vrienden of gewoon even wilt ontsnappen aan de drukte van het stadsleven, boer Bens heeft voor ieder wat wils!

Dagje weg met bus

Laat de Bike Adventure je klas, familie of bedrijf helpen plezier te hebben en samen te werken aan gezamenlijke groepsprojecten. Er zijn er werkelijk teveel om op te noemen. De kant-en-klare activiteiten zijn ontworpen om deelnemers te helpen plezier te hebben, nieuwe vaardigheden te leren en teambuilding. Met de bossen van Maashorst/Herperduin als uitvalsbasis is er een enorm speelveld voor urenlang plezier. Ook heeft Bike Adventure is een geweldige manier om de kinderen actief en bezig te houden op regenachtige dagen.

Bezoek een Leef- en beleefboerderij; Op de boerderij lopen melkkoeien, kalveren en leghennen. Deze boerderijdieren worden op de boerderij gehouden om voedsel te produceren. Daarnaast zijn er nog andere huisdieren zoals een pony, enkele katten en een hond. Boerderij Kolluks Hof heeft veel ervaring te bieden. Ze organiseren leerzame bezoeken en organiseren naast een perfecte vergaderlocatie ook tal van leuke activiteiten voor mensen die wat ervaring willen opdoen met het buitenleven zoals ‘koeien melken’ en ‘kipschieten’. Belevingsboerderij Kolluks Hofke biedt naast een biologische terrastuin ook een ijssalon en recreatiemogelijkheden voor kinderen (en hun ouders!).

Ook een boerensolex huren in Oss is hartstikke leuk! Je zult zeker onder de indruk zijn van BoerenSolex. Met hun solexen, arrangementen en meer bieden ze volop mogelijkheden om van het buitenleven te genieten.

Oss is de perfecte plek voor dagtochten of schoolreisjes! Er is een ruim aanbod aan accommodaties voor meerdaagse reizen. Kortom een goede reden om een touringcar te huren in Oss.

Wil je een touringcar huren? Als je op zoek bent naar de beste deal kun je offertes opvragen bij ikwileengoedkopebushuren.nl.

Offerte aanvragen touringcarverhuur Oss