Huur een touringcar Oosterhout


Offerte aanvragen

3.9 gemiddeld gebaseerd op 484 reviews.

Touringcar huren Oosterhout

Wil jij met je familie of vriendengroep graag een aantal dagen Noord-Brabant verkennen, maar heb je geen zin om zelf te rijden? Een touringcar Oosterhout huren is dan een ideale oplossing. Wanneer je kiest voor een meerdaagse busreis, plan dan zeker een dagtochtje in. Oosterhout is namelijk zeer de moeite waard om te bezoeken. Ben je nieuwsgierig en wil je weten waarom Oosterhout the place to be is? Lees dan vooral verder.

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Waarom je Oosterhout niet moet missen

Oosterhout ligt in het gezellige Noord-Brabant en is een leuk, toeristisch stadje. Oosterhout is geen grote stad, maar het is er ontzettend gezellig met veel toeristische trekpleisters en gezellige terrasjes.

Een touringcar huren naar Oosterhout biedt voor een gevarieerd gezelschap een mogelijkheid om iedereen een leuke dag te bezorgen. Niet iedereen heeft natuurlijk dezelfde interesses, maar in Oosterhout heb je voor elk wat wils. Begin de dag bijvoorbeeld met een bezoekje aan de katholieke Sint Jansbasiliek. De Sint Jansbasiliek is een gotische kruiskerk. De kerk uit de vijftiende eeuw heeft aan beide kanten een tweede zijbeuk die in 1882 zijn bijgebouwd. Oorspronkelijk is deze kerk op de resten van een oude tufstenen kerk gebouwd. Een groot deel van de kerk en de toren werden verwoest tijdens de Tachtigjarige Oorlog in 1625. De kerk werd herhaaldelijk gerestaureerd en de toren is inmiddels aan de gemeente overgedragen. Het is hierdoor mogelijk om met een groep deze toren te beklimmen en te genieten van het prachtige uitzicht over de stad.

Wil de ene helft van de groep een mooie stadswandeling maken, maar denkt de andere helft dat dit saai is? Ga dan voor de Hilarische Stadswandeling van Collega & Collega. Dit is een twee uur durende interactieve stadswandeling door het centrum van Oosterhout waarbij je zowel echte informatie over de stad krijgt als roddel, achterklap en overbodige informatie. Op deze manier is een wandeling door de stad voor de gehele groep leuk.

Zijn er een aantal kinderen mee op reis en zit het weer niet mee? Neem dan een kijkje bij Haasje Over. Dit is een grote binnenspeeltuin voor kinderen t/m 12 jaar. Hier kunnen de kinderen op een veilige manier hun energie kwijt door in de ballenbak te springen, de rodelbaan te ontdekken of door een van de vele glijbanen uit te proberen. Dit uitje is ook erg geschikt als schoolreisje.

De echte Bourgondiërs in de groep kunnen zich laten afzetten door de chauffeur bij de ambachtelijke Brouwerij Bourgogne Kruis. In deze brouwerij wordt tarwebier met een frisse afdronk gebrouwen. Ontzettend leuk om hier een bierproeverij met een groepsrondleiding te reserveren.

Touringcar huren in Oosterhout

Ben je inmiddels enthousiast geworden over wat Oosterhout te bieden heeft? Je kan eenvoudig meerdere offertes opvragen bij ikwileengoedkopebushuren.nl Op onze website kan je eenvoudig een offerteformulier invullen. Daarna ontvang je per e-mail meerdere bus offertes die voldoen aan jouw eisen waarna je zelf een geschikte keuze kunt maken uit de aanbiedingen die je hebt gekregen. Het aanvragen van een bus offerte is gratis en geheel vrijblijvend.

Offerte aanvragen touringcarverhuur Oosterhout