Huur een touringcar Maashorst


Offerte aanvragen

3.9 gemiddeld gebaseerd op 484 reviews.

Touringcar huren Maashorst

Geniet van een schilderachtige wandeling in het prachtige landschap van de Maashorst. Ontspan, kom tot rust en geniet van de bourgondische sfeer. Verken en bewonder het diverse culturele erfgoed. Door een touringcar te huren naar Maashorst is het allemaal binnen handbereik!

Vroeger liep de Maas door dit gebied, maar door de druk van een tektonische verschuiving kwam het land plotseling omhoog en ontstond een horst. Het is een verbazingwekkend natuurverschijnsel dat deze regio zo bijzonder maakt. Maashorst is de perfecte combinatie van comfort en activiteit. Het is een plek die gastvrijheid, vriendelijkheid en gezelligheid uitstraalt en tegelijkertijd een rustige omgeving biedt met een typisch Brabants gevoel.

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Het bos is betoverd!

Docus heeft hulp nodig! Mis de geweldige kans niet om met je gezin een uitstapje naar het Avonturenpad te maken en Focus te helpen bij zijn zoektocht om herenigd te worden met zijn maatjes. Bovendien biedt het Avonturenpad jou en je gezin een ongelooflijke buiten ervaring vol wonderen van de natuur! Op een 1,5 km lang verhard pad vind je speeltoestellen en aan het begin van de tocht wordt een boeiend hoorspel verteld over het magische bos. “Docus’ vrienden zijn verdwaald sinds de bosheks haar pot wisseldrank in de vijver heeft gemorst. Alle dieren in het bos zijn getransformeerd en hebben hulp nodig om in hun oorspronkelijke vorm te worden hersteld. Ga jij met ons de krachten bundelen om het bos te bevrijden en deze wezens van hun transformatie te bevrijden?”

Het natuurgebied de maashorst biedt kilometers aan fiets en mountainbikeroutes. Begin je dag bij Recreatiecentrum Bedaf, een van de startpunten van natuurgebied De Maashorst. Gelegen aan de A50 beschikt het centrum over voldoende parkeergelegenheid. Het dient als informatieknooppunt voor Natuurgebied De Maashorst, verzorgt horeca, verhuurt diverse soorten fietsen en biedt GPS-tochten aan.

Fluistersteps biedt een unieke mogelijkheid om het natuurgebied rustig op een elektrische scooter te verkennen en de schoonheid van de omgeving ontdekken zonder enige geluidsoverlast. Perfect voor groepen die wat tijd rustig in de natuur willen doorbrengen, je kunt tochten van wel 30 km maken!

Zie de VerzorgZOO

Zie-ZOO Zoo in Volkel is een echte dierentuin en tevens de allereerste ZorgZOO van Nederland. Deze plek wordt gerund door personen met autisme, waardoor het een bijzondere en betekenisvolle ervaring is om te bezoeken. Het park heeft dieren uit alle 7 continenten, zoals flamingo’s, doornstaartagamen, mangoesten, hyena’s en stokstaartjes. Maak het verjaardagsfeestje of schoolreisje van je kind leuker met een schattenjacht-avontuur. Je kunt met al je vrienden op pad gaan en zelf naar de schatten zoeken, of je kunt hulp krijgen van een ervaren dierenverzorger om je te helpen bij de jacht. Dit is een leuke en boeiende manier voor iedereen om meer te weten te komen over de dieren in het wild om hen heen.

Maashorst is een geweldige plek om te bezoeken, maar ook om voor een langere periode te verblijven – jaarlijks komen hier ongeveer 300.000 bezoekers. Met tal van mogelijkheden voor accommodaties in de natuur, Is dit een ervaring die je niet wilt missen. Plan je een meerdaagse busreis met een groep? ‘d Boogerd biedt volop mogelijkheden om het verblijf comfortabel te maken. Een unieke accommodatie die ze bieden is de hooiberg, midden in weelderige groene weiden. Als je iets meer luxe nodig hebt, ga dan naar cabin ANNA en ervaar een nacht onder de sterrenhemel.

Of je gaat voor een dagtochtje, schoolreis of familiedag, natuurpark de Maashorst geeft je tal van mogelijkheden. Alle reden om een touringcar te huren in Maashorst. Wil je een touringcar huren en ben je op zoek naar de beste deals? Je kunt eenvoudig meerdere offertes opvragen bij ikwileengoedkopebushuren.nl

Offerte aanvragen touringcarverhuur Maashorst