Huur een touringcar Hilvarenbeek


Offerte aanvragen

3.9 gemiddeld gebaseerd op 484 reviews.

Touringcar huren Hilvarenbeek

Een van de bekendste topattracties van het plaatsje Hilvarenbeek is Safaripark Beekse Bergen. Je kan een touringcar huren naar Hilvarenbeek en met zijn alle afreizen naar het plaatsje in Brabant. Waar je ook woont in Nederland, een bezoek aan het Safaripark is het zeker waard. Safaripark Beekse Bergen is zo groot dat je gerust een meerdaagse busreis kunt boeken en je zal je geen seconde vervelen. Er zijn meerdere activiteiten te beleven, zo kan je meegaan met een boot-, wandel- of bussafari, of misschien ga je liever off-road tijdens een speciale Game Drive. Aan verschillende activiteiten kan je meedoen met alleen jouw eigen groep en daarnaast zijn er speciale tarieven als je met een groep van minimaal 20 personen komt. Kiezen jullie voor een meerdaagse busreis, dan kan je een overnachting boeken bij Beekse Bergen zelf. Het park beschikt over unieke accommodaties waarbij je tussen de dieren slaapt. Bij een overnachting in een van deze accommodaties zijn entreetickets voor het Safaripark inbegrepen.

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Maak wandeltochten door Nationaal Park De Biesbosch

Op een klein uurtje rijden vanaf Hilvarenbeek ligt Nationaal Park De Biesbosch. Hiervoor kan je een touringcar huren in Hilvarenbeek en met de groep vertrekken richting het nationaal park. De Biesbosch is het grootste zoetwatergetijdengebied van heel Europa en daarnaast is het een beschermd natuurgebied. Je komt er verschillende soorten landschappen tegen waardoor je al snel vergeet dat je een bezoek brengt aan Nederland. Maak met de groep prachtige wandelingen. Er zijn verschillende fiets- en wandeltochten waarbij je de omgeving ontdekt en geniet van de natuur. Ook leuk: vaar mee op een rondvaartboot en mis niks van het prachtige landschap van De Biesbosch. Er zijn verschillende gelegenheden waarbij je met een gehuurde touringcar een bezoek kan brengen aan De Biesbosch. Denk bijvoorbeeld aan een schoolreisje, bedrijfsuitje of een dagje weg met de hele familie. Huur een bus bij ikwileengoedkopebushuren.nl en ga een gezellig en goed verzorgd dagje uit tegemoet.

Vraag offertes aan voor de verschillende opties

Naast Safaripark Beekse Bergen en Nationaal Park de Biesbosch zijn er nog verschillende andere bestemmingen om te bezoeken met een groep. Zo zijn er verschillende musea te vinden in de omgeving en ook kan je met een groep kinderen Speelland Beekse Bergen bezoeken. Ook is er genoeg te doen in steden in de buurt, op korte rijafstand. Wil je een touringcar huren voor een schoolreisje, dagtochtje of weekendje weg, dan kan je eenvoudig meerdere offertes opvragen bij ikwileengoedkopebushuren.nl. Hierin krijg je een overzicht toegestuurd van alle verschillende opties, want naast een touringcar kun je bijvoorbeeld ook een minibus of dubbeldekker bus huren. Alle bussen huur je inclusief chauffeur en afhankelijk van de groepsgrootte kan je het soort bus uitkiezen. Zo is een minibus geschikt voor een relatief kleine groep van maximaal 35 personen. Door het kleine formaat van de bus is het goed wendbaar en geschikt vervoer naar drukke en moeilijk bereikbare locaties. Een dubbeldekker bus kan je huren tijdens een schoolreisje met een grote groep kinderen. Er is plek voor 70 tot 90 personen in dit type bus.

Offerte aanvragen touringcarverhuur Hilvarenbeek