Huur een touringcar Heeze-Leende


Offerte aanvragen

3.9 gemiddeld gebaseerd op 484 reviews.

Touringcar huren Heeze-Leende

Organiseer je dit jaar een schoolreisje, een dagtochtje of een meerdaagse busreis met je club of vereniging en ben je op zoek naar een leuke bestemming? Maak dan zeker kennis met Heeze-Leende. Dit gezellige dorpje heeft zijn bezoekers veel meer te bieden dan je denkt. Voor een kennismaking met deze regio is een touringcar huren naar Heeze-Leende onmisbaar. Geef daarbij de voorkeur aan een touringcar huren in Heeze-Leende. De chauffeurs kennen deze regio als geen ander.

Met zijn zestigduizend inwoners maakt deze gemeente deel uit van de provincie Noord-Brabant. Steden zoals Valkenswaard, Tilburg, Helmond, Oss, Eindhoven, Geldrop en Mierlo zijn de naaste buren. Het Belgische Achel en Hamont liggen vlakbij.

Natuur en recreatie zijn de belangrijkste troeven van Heeze-Leende. Belangrijke natuurgebieden zoals het Dal van de Rul of kleine Dommel, de Strabrechtse Heide, de Herbertusbossen, de Veertig Bunders, de Lange Bleek, de Vrolijke Jager en de Dijkse Heide zijn zeker de moeite waard om te bezoeken. Zo een bezoek varieert van (geleide) wandelingen door natuurgebieden met hun afwisselende fauna en flora tot een bezoek aan natuurparken en tentoonstellingen. En dan hadden we het nog niet over de plaatselijke kinderboerderij.

Natuurliefhebbers voelen zich zeker thuis op de Strabrechtse heide. In dit 1500 ha grote natuurgebied is het heerlijk wandelen of fietsen langs de uitstekende fiets- en wandelpaden dwars door de kleurrijke heide.

Kun je maar niet genoeg krijgen van de natuur? Dan zijn ook de Herbertusbossen een bezoekje waard. Tussen de vele naald- en loofbomen maak je er kennis met de bosuil, de boomklever, de zwarte specht en de ijsvogel?

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Schoolreisje

Heeze-Leende is zeker ook geschikt bestemming voor een gezellig en boeiend schoolreisje. Voor een ontspannende dag midden het ongerepte groen zijn kinderboerderij en speeltuin De Viking in het naburige Geldrop, evenveel aanraders.  En in Pannenkoekenhuis De Clown is het leuk bekomen van de geleverde inspanningen.

Houden de leden van je vereniging meer van kunst en cultuur en van waardevolle gebouwen? Dan moet je zeker het Kasteel van Heeze of Kasteel Eymerick bezoeken. Dit uitstekend bewaard gebleven en officieel erkend monument illustreert de rijke geschiedenis van Heeze-Leende.

Heeze-Leende heeft nog meer boeiende troeven om te ontdekken. Wat dacht je van een bezoek aan het Daf Museum in Geldrop of de dierenparken van Nuenen en Tilburg?

Wil je Heeze-Leende op een aparte manier ontdekken? Dit kan door je bezoek te combineren met Cluedo. Met de live versie van dit populaire gezelschapsspel zoek je in groepsverband naar de moordenaar. Waar in Heeze-Leende werd deze gruwelijke misdaad gepleegd en wie was de dader? Deze boeiende zoektocht brengt je langs de waardevolste plaatsen en gebouwen van de gemeente.

Met populaire steden als Valkenswaard, Eindhoven en Tilburg vlak bij is Heeze-Leende zelfs een uitstekende bestemming voor een meerdaagse busreis. Een geschikte touringcar huren voor een meerdaagse busreis is ook geen probleem.

Goedkoop een bus huren

Eenvoudig meerdere offertes opvragen bij ikwileengoedkopebushuren.nl stelt je in staat
om de leukste aanbiedingen te vergelijken en de voordeligste keuze maken. In tijden waarin alles duurder wordt, is dit zeker geen overbodige luxe.

Offerte aanvragen touringcarverhuur Heeze-Leende