Huur een Touringcar Heerlen


Offerte aanvragen

3.9 gemiddeld gebaseerd op 484 reviews.

Touringcar huren Heerlen

Hou je groep bij elkaar en reis samen naar een evenement, bedrijfsfeest, familiedag, bruiloft of elk ander feest. Huur een touringcar om samen op pad te gaan. Je kunt een touringcar huren in Heerlen of een touringcar huren naar Heerlen. Ook vanuit Heerlen reis je overal naar toe met een comfortabele luxe touringcar, compleet met gezellige chauffeur.

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Naar een feestbestemming met een touringcar

Laat de feeststemming beginnen tijdens de reis naar Pinkpop in een comfortabele touringcar. Als jullie de kaartjes regelen voor 16, 17 of 18 juni, dan regelen wij het vervoer. Stap in een touringcar en geniet van een ontspannen reis en heb gezellige gesprekken met een van de andere reizigers uit jullie groep. Lekker ontspannen op reis naar het festival en niemand zal last hebben van verkeersdrukte. Ook zijn er geen problemen bij het vinden van een parkeerplaats. En is het festival voor jullie afgelopen, dan staat de touringcar weer klaar en wordt je weer terug naar huis gebracht. Zou iedereen helemaal voldaan de ogen dicht doen of zou het feest nog even doorgaan in de touringcar? Ik gok op de 2e optie. Terwijl je lekker languit zit, zal de dag nog even samen doorgenomen worden.

En voor iedereen die in Heerlen woont kan een touringcar huren vanuit Heerlen om juist de drukte van Pinkpop te ontvluchten. Voor elke groepsreis is het handig om samen op reis te gaan. Iedereen stapt op dezelfde tijd op en komt op het juiste moment aan. En waar gaat de reis heen? Eigenlijk kunnen alle wensen ingevuld worden. Zijn er plannen om dit jaar carnaval in Maastricht te vieren? Dan kunnen alle carnavalsvierders gezellig al tijdens de heenreis in de stemming komen. Trap af op 12 en 14 februari tijdens het Vastelaovendconcert. Of breng je een bezoek tussen 18 en 21 februari aan het echte carnaval. Maastricht staat die dagen compleet op zijn kop. Mocht de groep liever naar de carnavalsoptocht willen op 19 februari, ook dan kun je gehaald en gebracht worden met een comfortabele touringcar. Maar ook tripjes naar de huishoudbeurs, een concert in de Randstad. We brengen je er graag heen. Vaak is Heerlen ver afgelegen van de rest van Holland, zoals de Limburgers het noorden noemen. Maar als je je laat halen en brengen is Nederland ineens niet meer zo groot. Terwijl jullie lekker zitten in een gezellige bus, tikken de kilometers snel weg. En gezellig zal het zijn in touringcar vanuit Heerlen. Want de gezelligheid laten we zeer zeker niet thuis.

 Voordelen reizen met een touringcar

Het reizen met een touringcar heeft veel voordelen. Het is relaxt, gezellig en ontzettend gemakkelijk. Je hoeft niet bang te zijn, dat je de laatste bus of trein mist. Want de bus rijdt altijd op het afgesproken tijdstip. Eigenlijk heeft iedereen toch recht op een beetje luxe. Zeker als deze luxe betaalbaar is dan is de keus snel gemaakt. En zo gemakkelijk als dat de reis straks is, zo makkelijk is het om informatie aan te vragen.

Het aanvragen van offertes voor het huren van een touringcar is gratis en vrijblijvend bij ikwileengoedkopebushuren.nl

Offerte aanvragen touringcarverhuur Heerlen