Huuur een touringcar Hardewijk


Offerte aanvragen

3.9 gemiddeld gebaseerd op 484 reviews.

Touringcar huren Hardewijk

Wanneer je met je familie of je vriendengroep een meerdaagse reis naar de Veluwe gaat maken, mogen jullie echt een dagtocht naar Harderwijk niet overslaan. Harderwijk is een ontzettend leuke stad en door te kiezen voor een touringcar huren in Harderwijk, kunnen jullie je daar gemakkelijk verplaatsen en veel van de stad zien.

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Wat maakt Harderwijk de moeite waard?

Harderwijk lag vroeger aan de Zuiderzee en wordt aangeduid als Hanzestad. Er zijn meer dan 100 monumenten te bezichtigen en er zijn zelfs nog delen van de oude muur met indrukwekkende torens te vinden. Jullie kunnen een touringcar huren met een chauffeur die jullie afzet in de binnenstad voor een mooie stadswandeling door de pittoreske straatjes en sfeervolle pleinen. Na de wandeling pikt de aardige chauffeur jullie weer op om jullie veilig naar de volgende bezienswaardigheid te brengen. Vanuit de mooie binnenstad brengt de chauffeur jullie bijvoorbeeld binnen een paar minuten naar de Veluwerandmeren waar het mogelijk is om samen met je familie of vrienden een rondvaart te maken in een rondvaartboot. Mochten jullie echte visliefhebbers zijn, dan mag een bezoek aan het Paling Museum niet missen. De geur van gerookte vis komt jullie al tegemoet wanneer jullie het Paling Museum binnenstappen. Eenmaal over de drempel is er van alles te ontdekken over de visserijgeschiedenis van Harderwijk, over het leven van de paling, hoe de paling wordt gevangen en gerookt en het is mogelijk om een kijkje te nemen achter de schermen in de rokerij. Eén van de dingen die jullie zeker niet mogen missen wanneer jullie in Harderwijk zijn, is toch wel het Dolfinarium. Ga samen op avontuur door het park en ontmoet onder andere de dolfijnen, walrussen, zeeleeuwen, haaien en roggen. Geniet van de prachtige voorstellingen die er te zien zijn. In het Dolfinarium zijn ook vier speeltuinen te vinden en er is een waterattractie met waterglijbanen waar kinderen zich heerlijk kunnen uitleven. Daarom is een dagje Dolfinarium ook zeer geschikt voor een schoolreis.

Zijn jullie niet zo’n fan van vis? Ook dan is er genoeg leuks te zien in Harderwijk. Breng een bezoek aan het Marius van Dokkum Museum en bewonder zijn mooie collectie schilderijen met een humoristische voorstelling.

Touringcar huren naar Harderwijk

Maak het jezelf en jouw familie of vrienden gemakkelijk en kies voor een touringcar huren met chauffeur om samen met jullie een onbezorgde meerdaagse reis te maken of een onvergetelijke dagtocht. Het grote voordeel van een touringcar huren met chauffeur is toch wel dat jullie niet zelf hoeven te rijden en te navigeren. Daardoor kunnen jullie volop genieten vanaf het moment dat jullie zijn ingestapt. Heb je inmiddels wel zin gekregen in een tripje naar Harderwijk? Dan kan je offertes voor het huren van een touringcar opvragen bij ikwileengoedkopebushuren.nl. Op onze website kan je eenvoudig een offerteformulier invullen. Daarna ontvang je per e-mail meerdere bus offertes die voldoen aan jouw eisen waarna je zelf een geschikte keuze kunt maken uit de aanbiedingen die je hebt gekregen. Het aanvragen van een bus offerte is gratis en geheel vrijblijvend.

Offerte aanvragen touringcarverhuur Hardewijk