Huur een touringcar Halderberge


Offerte aanvragen

3.9 gemiddeld gebaseerd op 484 reviews.

Touringcar huren Halderberge

Of je nu op zoek bent naar recreatie, vrije tijd of iets anders, Halderberge heeft het allemaal te bieden – van interessante musea tot een waterpark en een ware uitvindfabriek. Breng dagen door met het verkennen van deze geweldige plekken! Alle reden om een touringcar te huren in Halderberge.

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Architectuur, Natuurhistorisch en Volkenkundig

De Basiliek Oudenbosch is een prachtige koepelkerk uit 1865. Ze heeft een speciale band met het Vaticaan en kreeg van paus Pius X de titel ‘basilica minor’. Het ontwerp lijkt op dat van de Sint-Pietersbasiliek in Rome, waardoor het een uniek gebouw is in Nederland dat jaarlijks door duizenden toeristen wordt bezocht. Boek een rondleiding om de geschiedenis en symboliek van de majestueuze zuilen, het baldakijn en andere architectonische details van deze prachtige kerk te ontdekken. Je kunt een gids boeken of aansluiten op de rondleiding op zaterdag middag. Als dat niet in het schema past, kun je ook een audiotour boeken waarmee je in eigen tempo kunt ronddwalen.

Het Museum voor Natuurlijke Geschiedenis en Volkenkunde is opgericht op basis van de collecties van de Broeders van Saint Louis, die door vorige generaties werden gebruikt voor visueel leren. Het museum beschikt over verschillende afdelingen. Een indrukwekkend aantal van bijna duizend opgezette dieren op de eerste verdieping maakt het de belangrijkste attractie, die nog steeds zijn 19e-eeuwse charme en grandeur toont. In 2004 is het Oudenbossche museum aangewezen als ‘Geregistreerd Museum’. Dit classificeert het als een officieel museum in Nederland en behoort tot de meest gerespecteerde instellingen.

Fort Sabina is echt een lust voor het oog met zijn rijke geschiedenis van meer dan twee eeuwen. Of je nu op zoek bent naar verhalen uit het verleden of gewoon wilt genieten van de betoverende schoonheid van de natuur. Het fort is getransformeerd van een plaats van strijd naar een plaats van sereniteit. Vanaf het terrein ben je getuige van de verscheidenheid aan vogels die het thuis noemen. Variërend van gewone soorten zoals kerkuilen en ijsvogels tot zeldzame soorten zoals gekraagde roodstaarten, deze plek is echt een paradijs voor vogelaars. Je kunt het Fort op elk moment bezoeken tijdens de openingstijden, waarvan de details beschikbaar zijn op de website.

Halderberge herbergt tal van interessante musea, waaronder Vincents Letterheads, het Mastboomhuis, Nieuwe Nobelaer en Nederlands Drukkerij Museum. Daarnaast is er ook een Miniatuurmuseum en een Heemkundig Streekmuseum en een museum voor geïnteresseerden in de vlas- en suikerindustrie. De ideale plek voor dagtochten of meerdaagse reizen.

Een Uitvindfabriek en een Waterspeelpark

Het is zeker de moeite waard om een touringcar huren naar Halderberge en een bezoek te brengen aan de Uitvindfabriek. Creatieve workshops bieden een verscheidenheid aan projecten om mee aan de slag te gaan! Van het bouwen van dolfijnen uit piepschuim en boten van afvalmaterialen tot het opnemen van filmpjes met de Green Screen studio of het maken van animaties met de Praxinoscope – In deze oude snoepfabriek is voor ieder wat wils! Wees creatief en maak plezier met de muziektuin, bouw hutten of doe mee aan de Ballonslang met je vrienden. Goed voor een dag vol plezier en creativiteit en jij hebt alle macht om te beslissen wanneer en welke activiteiten je gaat doen!

Laat een mooie dag niet verloren gaan! Bosbad Hoeven is een uitgestrekt waterpark gelegen tussen Roosendaal en Breda. Of je nu op zoek bent naar een avontuurlijke rit of een zachte dobber, dit waterpark is voor iedereen. Van het betoverende Splash Castle tot de spannende Wildwater River Ride en de gedurfde 11 meter hoge halfpipe, er is hier geen gebrek aan leuke activiteiten die geschikt zijn voor schoolreizen.

Wil je een touringcar huren en ben je op zoek naar de beste deal offertes dan kun je offertes opvragen bij ikwileengoedkopebushuren.nl

Offerte aanvragen touringcarverhuur Halderberge