Huur een touringcar Etten-Leur


Offerte aanvragen

3.9 gemiddeld gebaseerd op 484 reviews.

Touringcar huren Etten-Leur

Wil je een touringcar huren in Etten-Leur en omgeving of wil je een touringcar huren naar Etten-Leur. Kijk dan eens op ikwileengoedkopebushuren.nl. In dit artikel gaan we in op de redenen om een bus te huren en hoe de site ik wileengoedkopebushuren.nl werkt en wat de mogelijkheden hier zijn.

Zo kun je eenvoudig en zorgeloos een touringcar huren of een ander type bus.

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Redenen om een bus te huren

 • Het kan zijn dat je met je school op schoolreisje gaat of misschien wel op schoolkamp.
 • Heeft je sportvereniging een uitwedstrijd? Ga met z’n allen in een touringcar. Zo ben je niet meer afhankelijk van ouders die moeten rijden.
 • Als je met een grote groep vrienden naar een festival gaat, kan een bus met chauffeur handig zijn. Je hoeft geen dure parkeergelegenheid te betalen en niemand hoeft de Bob te zijn.
 • Met een touringcar of dubbeldekker bus kun je ook een meerdaagse busreis maken. Bijvoorbeeld een wintersportvakantie of een stedentrip.
 • Je kan een bus huren om een dagtochtje voor een bedrijfsuitje of bedrijfsfeest te maken. Leuk is het dan om een partybus te huren. Dan kun je er echt een feestje van maken.
 • Een bus kan ook gehuurd worden als pendeldienst. Bijvoorbeeld van de parkeerplaats naar een evenement of wanneer er geen treinen rijden. Soms wordt een touringcar ook ingezet als transfer van- en naar een vliegveld.

Over ikwileengoekopebushuren.nl

Het is heel eenvoudig om meerdere offertes opvragen bij ikwileengoedkopebushuren.nl. Je hoeft alleen het formulier in te vullen op de website. Ikwileengoedkopebushuren.nl stuurt de aanvragen vervolgens door naar de diverse vervoerders. Zij sturen hun prijsopgaves terug en ikwileengoedkopebushuren.nl geeft jou vervolgens de best geprijsde offerte terug. Zo heb je altijd de beste prijs voor een touringcar huren voor een schoolreisje, dagtochtje of misschien wel een meerdaagse busreis! Het is goed om te weten dat één of meerdere offertes opvragen bij ikwileengoedkopebushuren.nl helemaal gratis is en je bent ook niet verplicht om in te gaan op het aanbod wat je krijgt. Zo ontzorgen wij jou als organisator van een evenement.

Er zijn verschillende types bussen te huren; alle bussen hebben trouwens een chauffeur inbegrepen:

 • Zo kun je een partybus Deze bus is geschikt voor 20 tot 45 personen en is voorzien van discolampen, muziek en hapjes en drankjes. Hier kun je dus echt een feestje in bouwen.
 • Je kan ook een minibus huren, geschikt voor maximaal 20 personen. Deze bus is lekker wendbaar en kan ook op moeilijk bereikbare plekken komen.
 • Is je reisgezelschap iets groter (maximaal 35 personen) dan kun je ook een bus huren die een maatje groter is: de midibus.
 • Is je gezelschap tussen 44 en 66 personen, dan kun je eraan denken om een touringcar te huren. Er zijn ook speciale touringcars voor minder mobiele mensen(lage instap) of rolstoelgebruikers te huren.
 • Om een gezelschap te vervoeren tussen 70 en 90 personen kun je een dubbeldekker bus

  Offerte aanvragen touringcarverhuur Etten-Leur