Touringcar huren Eindhoven voor een onvergetelijke dagtrip

Touringcar huren Eindhoven voor een onvergetelijke dagtrip

Gepubliceerd op: 2020-07-04

Het is niet voor niets Eindhoven de gekste! Eindhoven barst van de energie. Eindhoven heeft een onmisbaar rijk industrieel verleden en een zeer bijzondere architectuur. Tijdens een dagtrip naar Eindhoven zal je jezelf dan ook geen minuut vervelen. Je kunt in Eindhoven heerlijk winkelen en een terrasje pakken. Maar wil je echt iets speciaals meemaken? Kom dan tijdens het lichtkunstfestival GLOW naar Eindhoven of bezoek deze stad tijdens de Dutch Design Week. Komen jullie met een wat groter gezelschap? Regel dan goed vervoer. Denk eens aan een touringcar, dit is goedkoper dan je denkt. Vraag eenvoudig meerdere offertes op via Ikwileengoedkopebushuren.nl en kies zelf de meest voordelige en passende touringcar uit bij jullie dagtrip naar Eindhoven.

Laat jullie met de touringcar afzetten voor een PSV Stadiontour

Wanneer jullie enkele voetbalfanaten in de touringcar hebben zitten, is een PSV Stadiontour wanneer je voor een dagtrip naar Eindhoven gaan onvermijdelijk. Met de PSV Stadiontour breng je een bezoek aan het veld, de spelerstunnel en de kleedkamers. Je mag ook een kijkje nemen op bijzondere plaatsen in het stadion zoals het perscentrum, de Bestuursloge en de Bestuurs- en Sponsoretage. De gezellige gids vertelt jullie leuke anekdotes. Natuurlijk kan daarbij een museumbezoek niet ontbreken, nu je alles weet over het Philips Stadion is het tijd om de clubhistorie te bekijken. Na de PSV Stadiontour brengt de touringcar jullie naar het centrum van Eindhoven voor een volgende activiteit.

Rondtouren door Eindhoven

Niet alleen is de stadion tour te boeken in Eindhoven. Er zijn vele andere interessante rondleidingen te boeken zoals bijvoorbeeld de Kunst en Architectuur rondleiding waarbij je een bezoek brengt aan de bekende gebouwen in Eindhoven zoals de Regent, de Lichttoren, het Abbemuseum en de Effenaar. De stad heeft maar liefst 140 rijksmonumenten en de gids vertelt op iedere straathoek een boeiend verhaal. Hebben jullie geen zin om te lopen maar willen jullie een leuke excursie vanuit de touringcar volgen? Dat is mogelijk met een stadsrondrit in de touringcar van ikwileengoedkopebushuren.nl. Wil je niet alleen kijken maar ook informatie tijdens de busrit krijgen over de mooie stad Eindhoven? Kies er dan voor om een stadsgids mee te nemen in de touringcar die jullie alles kan vertellen over elk gebouw en iedere straat.

Een goedkope bus huren

Het huren van een touringcar of bus hoeft niet duur te zijn. Overweeg jij een touringcar te huren voor naar Eindhoven? Vul dan het offerte aanvraagformulier op deze website in. Je ontvangt geheel vrijblijvend van meerdere touringcarbedrijven offertes. Vervolgens kies je zelf de goedkoopste partij of de maatschappij met de best passende bus.

×

Beste vervoerder waar kan ik u mee helpen?

Klik op de onderstaande contacten voor een vraag over uw aanmelding of onze pakketten.

× Kunnen we u helpen?