Huur een Touringcar Ede


Offerte aanvragen

3.9 gemiddeld gebaseerd op 484 reviews.

Touringcar huren Ede

Er zijn in en rond Ede talloze bezienswaardigheden, attracties en uitjes die geschikt zijn om met een groep te bezoeken. Een van de voorbeelden van leuke activiteiten rond Ede is de Hoge Veluwe National Park, dit is een van de grootste nationale parken van Nederland, gelegen in de Veluwe. Het park biedt prachtige natuur en diverse musea, waaronder het Kröller-Müller Museum met kunstwerken van onder andere Vincent van Gogh en Pablo Picasso. Er zijn ook talloze fiets- en wandelroutes door het national park. Het Kroller-Muller Museum heeft een uitgebreide collectie moderne kunst, waaronder verschillende kunstwerken van Vincent van Gogh, Pablo Picasso en Henri Matisse. Ook zijn er regelmatig tijdelijke tentoonstellingen. Voor een actief uitje kun je terecht bij Klimbos Ede, waar je op avontuurlijke manier door de boomtoppen kunt klauteren. Er zijn verschillende parcoursen met uitdagende obstakels en klim variaties, geschikt voor zowel beginners als gevorderden.

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Diverse mogelijkheden

Er zijn ook diverse mogelijkheden voor schoolreizen of dagtochten, neem als voorbeeld een bezoek aan de Apenheul in Apeldoorn, dit primate park in Apeldoorn is een leuk uitje voor jong en oud. Je kunt hier apen van dichtbij bewonderen en er zijn diverse shows en demonstraties. Ook het Dolfinarium in Harderwijk is leuk voor jong en oud. Hier kun je dolfijnen, zeeleeuwen, pinguïns en andere zeedieren zien. Er zijn diverse shows en demonstraties, en je kunt zelfs met de dolfijnen zwemmen (tegen betaling). En voor meerdaagse reizen is een bezoek aan de Efteling, een groot attractiepark in Kaatsheuvel, gelegen in de provincie Noord-Brabant. Het park is vooral gericht op families met kinderen en heeft een sprookjesachtige sfeer. Er zijn talloze attracties, shows en live entertainment voor jong en oud. Zo zijn er achtbanen, draaimolens, waterattracties, sprookjes en theatershows. Ook zijn er diverse restaurants en winkels. De Efteling is een populaire bestemming voor een meerdaagse reis. Of het pretpark De Waarbeek, gelegen in de provincie Overijssel. Het park heeft vooral attracties voor kinderen tot en met 12 jaar, zoals draaimolens, botsauto’s, speeltoestellen en een zweefmolen. Ook zijn er diverse shows en live entertainment. Het park heeft een groot terras met diverse eetgelegenheden. De Waarbeek is een leuke optie voor een dag uitje met kinderen. Een erg leuke optie voor jong en oud. Met een touringcar huren bij Ikwileengoedkopebushuren.nl ben je verzekerd van comfortabele en veilige vervoer voor al deze bestemmingen.

Touringcar offertes opvragen

Je kunt offertes opvragen bij ikwileengoedkopebushuren.nl door het invullen van een offerteformulier waarmee je meerdere offertes per e-mail ontvangt voor een touringcar huren in Ede en voor een touringcar huren naar Ede. Je kunt aangeven wat je wensen zijn, zoals het aantal personen, de gewenste route en eventuele extra’s zoals een microphone of koffie- en theefaciliteiten. De aanbiedingen die je ontvangt voldoen aan jouw eisen en je kunt zelf een keuze maken uit de verschillende opties. Het aanvragen van offertes is vrijblijvend en gratis, dus je bent nergens toe verplicht. Zo ben je verzekerd van een touringcar die aansluit op jouw wensen en budget.

Offerte aanvragen touringcarverhuur Ede