Huur een touringcar Coevorden


Offerte aanvragen

3.9 gemiddeld gebaseerd op 484 reviews.

Touringcar huren Coevorden

Huur een touringcar om naar binnenspeeltuin Plopsa, buitencentrum Cowboys en Indianen, een monumentendorp, openluchtmuseum en meer te reizen. Van dagtochten tot een schoolreisje of meerdaagse busreis, het kan allemaal met een touringcar huren naar Coevorden!

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Kinderen, familie en schoolreizen

Plopsa Indoor Coevorden is geweldig! Je kunt niet alleen al je favoriete Studio 100-personages ontmoeten, maar je kunt ook mee dansen, zingen & springen op de dagelijkse Bumba-show. En dat is nog niet alles – er zijn meer dan 25 geweldige attracties om van te genieten! Bereid je voor op een spannende reis met de Piratenbaan, achtervolg criminelen met Mega Mindy’s Vliegende Fietsen, zweef door het park met de K3 Slingermolen of oefen circustrucs op de Bumba speeltuin. Profiteer en trek naar Plopsa Coevorden. Beleef een dag vol plezier met de Klimberg en de Dansende Fonteinen, speciaal ontworpen om de kleintjes van 2 tot 10 jaar een ongelooflijke ervaring te bezorgen!

Hé cowboys en indianen, in Coevorden is een geweldige plek om plezier te hebben en een spannende reis te maken. Van ballenbak, glijbanen, kruipbuizen, touwbruggen en klimwanden tot speeltafels. Ongelooflijk! De Indische Tipi is wel 10 meter hoog en je kunt de hele speeltuin verkennen met skelters, skatekarts en driewielers. En dat is nog niet alles, er is ook een aparte speeltuin voor de allerkleinsten! Dat vind je allemaal bij het Cowboy en Indianen Speelreservaat in Coevorden.

Het dorp Exloo in Drenthe is een magisch land voor de kabouters! Kabouterland bezoeken is als een droom die uitkomt! Het zit vol grappig uitziende kabouters en trollen, binnen en buiten – er zijn veel spannende en speelse activiteiten om te ontdekken. Als je je in het donkere en kronkelende konijnenhol waagt, zul je betoverd worden door de melodieuze geluiden van kabouters en hun harige metgezellen. Elke hoek onthult een nieuw magisch rijk, en de kern is het grootse kasteel – vol geheimen, doorgangen en trappen.

Buitencentrum Boomkroonpad is de perfecte plek om de schoonheid en rust van de natuur te verkennen. De schilderachtige boswandelingen zijn een geweldige manier om er even helemaal tussenuit te zijn. Het bezoekerscentrum is het middelpunt van een uniek pad door de boomtoppen. Kinderen kunnen zich vermaken in Lorkenspeelbos of De Bosweide, en er zijn verschillende activiteiten zoals dauwtrappen, boswandelingen en een speurtocht naar schatten.

Musea en Monumenten

Bezoek Orvelte – een oud-Hollands dorp en bewonder de spectaculaire boerderijen, eeuwenoude bomen en prachtige tuinen, nette huizen en wegen omzoomd met kinderkopjes. Orvelte heeft voor elk wat wils – van ballenschieten, Gps-tochten tot demonstraties van oude ambachten. Je kunt ook winkelen of een rondleiding volgen om de regio te verkennen. Er is echt een overvloed aan activiteiten en ervaringen, ongeacht je leeftijd.

Openluchtmuseum Ellert en Brammert is een geweldige manier om terug in de tijd te reizen en de geschiedenis van Zuidoost-Drenthe te ontdekken. Hier kun je je verwonderen over hoe mensen leefden en werkten vanuit een scala aan structuren zoals turfputten, Saksische boerderijen, tolhuizen, scholen en gevangenissen.

Touringcar huren in Coevorden? touringcar huren met chauffeur? Eenvoudig meerdere offertes opvragen bij ikwileengoedkopebushuren.nl om er zeker van te zijn dat je de beste deal krijgt.

Offerte aanvragen touringcarverhuur Coevorden