Touringcar huren Breda voor jullie voetbalteam?

Touringcar huren Breda voor jullie voetbalteam?

Gepubliceerd op: 2020-09-15

Teamuitjes zijn leuk en bevorderen tevens de teambuilding in de groep. Ben je op zoek naar een leuk teamuitje in Breda en willen jullie gemakkelijk naar de plaats van bestemming worden gebracht? Denk dan eens aan het huren van een touringcar via ikwileengoedkopebushuren.nl. Via deze website kun je een bus offerte aanvraagformulier invullen waarmee je eenvoudig meerdere offertes in één keer aanvraagt. Wij bekijken jouw wensen en sturen die door naar verschillende touringcarbedrijven die het best aansluiten bij jullie opdracht. Per mail ontvang je de voordeligste aanbiedingen en daaruit kun je vervolgens zelf geheel vrijblijvend de aanbieder kiezen die jij wil.

Teamuitje voor voetbalclub

Voor jullie voetbalteam zou je als teamuitje bijvoorbeeld kunnen denken aan een heuse voetbalreis zoals een avondje NAC. Met z’n allen genieten van een gezellige avond in het stadion eventueel uitgebreid met enkele leuke activiteiten voorafgaand aan de wedstrijd. Denk bijvoorbeeld aan een middag bubbelbal met je teamleden. Gezellig en sportief bezig zijn en elkaar op een andere manier beter leren kennen. Bij bubbelbal kun je elkaar sportief uitdagen op veel manieren. Denk daarbij aan een lekker potje apenkooi, archery attack en meet wie van jouw team het hardste schot in de benen heeft.

Gemakkelijk en snel vervoer

Onze chauffeur zet jullie zo dicht mogelijk bij de gekozen locatie af en wacht tot jullie klaar zijn met de activiteit. Daarna vervoert hij jullie naar het stadion en kunnen jullie gaan genieten van een hopelijk spannende wedstrijd. Na afloop brengt onze chauffeur jullie allen weer veilig thuis. Niemand hoeft bob te zijn en iedereen kan volop genieten van het teamuitje.

Welke touringcar past bij ons

Je kunt voor jullie teamuitje naar Breda een keuze maken uit verschillende goedkope touringcars. Wij sturen jou offertes van touringcars met chauffeur die bij jouw budget passen en uiteraard rekening houden met het aantal mensen. We hebben zelfs dubbeldekkers in de aanbieding zodat jullie ook alle partners en kinderen kunnen meenemen. Ga je met een kleinere groep dan is wellicht een minibus een betere optie. Onze bekwame chauffeurs weten overal de weg en rijden met moderne en comfortabele bussen.

Snel en goedkoop

Moet jij een teamuitje organiseren en heb je geen zin om het hele internet af te struinen naar aanbiedingen voor passend groepsvervoer ? Vind dan snel en eenvoudig de juiste oplossing tegen de scherpste prijs via onze website. Zo kunnen jij en jouw team uitgebreid genieten van een geslaagd groepsuitje naar Breda.

×

Beste vervoerder waar kan ik u mee helpen?

Klik op de onderstaande contacten voor een vraag over uw aanmelding of onze pakketten.

× Kunnen we u helpen?