Huur een touringcar Boxtel


Offerte aanvragen

3.9 gemiddeld gebaseerd op 484 reviews.

Touringcar huren Boxtel

Een touringcar huren naar Boxtel is een prima manier om met een grote groep mensen te reizen. Met een touringcar kun je meer mensen vervoeren en dit maakt het vervoeren van mensen naar Boxtel een stuk makkelijker. Het is ook een comfortabeler vervoermiddel dan bus of trein, omdat je meer ruimte hebt en touringcars zijn uitgerust met luxe voorzieningen zoals cd-spelers, dvd-spelers of televisies. Bovendien kun je met een touringcar een grotere afstand afleggen, waardoor je meer mensen naar Boxtel kunt brengen.

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Bezienswaardigheden in Boxtel

 

  1. Het Oertijdmuseum: Het Oertijdmuseum is een museum in Boxtel dat zich richt op het vertellen van verhalen over de prehistorie. Het museum biedt educatieve tentoonstellingen en activiteiten, waaronder workshops, demonstraties en rondleidingen. Er zijn sets gereedschappen en voorwerpen uit het stenen tijdperk te zien, evenals een verzameling prehistorische kunst. Het museum organiseert ook tentoonstellingen over de verschillende periodes van de prehistorie, zoals “Waar kwamen wij vandaan?” of “Graven in de geschiedenis”.

 

  1. Classic Park: Classic Park is een recreatiepark in Boxtel, met diverse attracties voor gasten van alle leeftijden. Het is in de eerste plaats een kinderpark, maar er is iets leuks en spannends voor iedereen om van te genieten. Er zijn achtbanen, autoscooters, draaimolens en kartbanen die perfect zijn voor het hele gezin!

 

  1. Kampina is een natuurgebied in Boxtel dat bestaat uit bossen, veengebieden en heidevelden. Het is een ideaal gebied voor wandelingen, fietstochten en andere vrijetijdsactiviteiten, aangezien het een verscheidenheid aan verschillende landschappen heeft. In het gebied zijn meer dan 200 verschillende plantensoorten te vinden, waaronder orchideeën, varens en korstmossen. Ook zijn er veel verschillende dieren te vinden, waaronder reeën, vossen, hazen, fazanten, vogels en vele insecten. Kampina heeft ook een aantal kunstwerken die het gebied uniek maken. Het is ook een populaire plek voor evenementen en festivals. Er zijn verschillende jaarlijkse evenementen, zoals de Kampina Kerstmarkt en de Kampina Summer Music Festival. Er zijn ook verschillende educatieve programma’s beschikbaar voor kinderen en volwassenen. Het is dan ook een geweldig gebied om te bezoeken. Het is een mooi en rustig gebied waar bezoekers kunnen genieten van de natuur, ontspannen en deelnemen aan verschillende activiteiten. Een touringcar huren is dus zeker een aanrader!

 

  1. Kasteel Heeswijk is een middeleeuws kasteel. Je kunt het bezoeken om meer te weten te komen over de geschiedenis, die bewaard is gebleven door het om te bouwen tot een museum. Het kasteel heeft een lange geschiedenis. Het is gebouwd in de 13e eeuw en deed dienst als woonhuis van de familie Van Heeswijk. Het kasteel heeft tijdens zijn leven veel verschillende functies gehad, waaronder een militaire basis, een klooster en een fort. Tegenwoordig is het kasteel een museum dat veel verschillende voorwerpen uit de Middeleeuwen tentoonstelt, zoals wapens, schilderijen en gereedschappen. Het kasteel heeft ook verschillende kamers, waaronder de “kasteelkamer”, de “voorhal”, en de “tuinkamer”. De tuinkamer is een interessante plek om te bezoeken, omdat hier veel oude tuinbeelden staan. Een bezoek aan dit prachtige middeleeuwse kasteel is zeker de moeite waard. Het is een unieke ervaring die je niet wilt missen! De toegang is gratis en je kunt ook rondlopen op het terrein!

Touringcar huren naar Boxtel

Een touringcar huren in Boxtel is de beste optie voor schoolreizen, dagtochten en meerdaagse reizen. Bij ons huur je eenvoudig een touringcar. Vul gewoon ons contactformulier in om aan de slag te gaan! We bieden concurrerende prijzen op al onze touringcars en we bieden een uitstekende klantenservice. We garanderen ook dat je zult genieten van je reis met ons! Offertes opvragen bij ikwileengoedkopebushuren.nl

Offerte aanvragen touringcarverhuur Boxtel