Huur een touringcar Asten


Offerte aanvragen

3.9 gemiddeld gebaseerd op 484 reviews.

Touringcar huren Asten

Zoek je naar een boeiende bestemming voor een dagtochtje, een schoolreisje, een dagtochtje of een meerdaagse busreis met je club of vereniging? In Nederland is er altijd en overal wel iets te beleven. Het aanbod aan reisbestemmingen is er zo groot dat kiezen er zeker niet makkelijker op wordt. Maakte je nog geen kennis met Asten? Overweeg dan zeker een dagtocht of een meerdaagse busreis naar deze gezellige en gastvrije regio. Bij een een- of meerdaags bezoek aan Asten kun je best een touringcar huren naar Asten. Kies voor een touringcar huren in Asten. Deze touringcarbedrijven kennen alle toeristische pareltjes en vergeten hoekjes van hun gemeente.

Met zijn ruim 13000 inwoners en een oppervlakte van 71 km² vind je de gemeente Asten in de provincie Noord-Brabant. Zo maakt Asten deel uit van de Metropoolregio Eindhoven. Naast Eindhoven liggen Waalwijk, Oss en Heusden vlakbij.

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Groene gemeente

Hou je van rust midden het nog ongerepte groen? Dan ben je in Asten zeker aan het juiste adres. Blikvanger is het Buitencentrum De Peelen, een mooi voorbeeld van een deskundig bosbeheer. Het is er heerlijk wandelen langs uitstekend bewegwijzerde en goed onderhouden fiets- en wandelroutes. Naast een gezellige groenwinkel is het er heerlijk nagenieten in het overdekt restaurant met gezellig terras. De toegang tot het bezoekerscentrum is gratis.

In dit natuurpark starten maar liefst drie bewegwijzerde wandelroutes dwars door dit nationaal park. Je hebt daarbij de keuze tussen wandelingen van twee, drie en zes kilometers. Zo is er voor iedereen een wandeling die bij zijn of haar mogelijkheden past. Er zijn ook aangepaste programma’s uitgestippeld voor schoolreisjes en dagtochtjes voor alle gelegenheden.

Voor sportievelingen en vooral mountainbikers is er zeker ook plaats in Asten. De voormalige vuilstortplaats Het Dak van Brabant of De Gulbergen ligt op de grens van Nuenen en Geldrop-Mierlo en werd recent ingericht als een volwaardig mountainbikeparcours. Vanop het hoogste punt heb je een verrassend uitzicht over de Eindhovense skyline.

Andere aanraders voor een boeiende mountainbike tocht door deze groene regio zijn de MTB- Route Liessel en het Gravel Fietspad Groote Peel.

Diegenen die houden van kunst en cultuur moeten in Asten zeker kennismaken met het Grenskerk Monument, met de Windmolen van Vlierden en met het Toon Kortoomspark. Dit laatste betreft een privé park met museum waar het leven en werk van de regionale schrijver Toon Kortooms centraal staan.

Gezellig schoolreisje

Met attractieparken Toverland en Dippe Doe is de regio Asten ook een uitstekende bestemming voor een schoolreisje. Kinderen kunnen er ook deelnemen aan een spannende speurtocht, een gezellige picknick en aan aangepaste wandelingen en fietstochtjes. Op aanvraag worden er zelfs extra arrangementen op kindermaat uitgewerkt.

Met steden zoals populaire Eindhoven, Oss, Waalwijk en Heusden in de onmiddellijke omgeving is Asten zelfs een uitstekende bestemming voor een meerdaagse busreis. Een geschikte touringcar huren voor zo’n meerdaagse busreis is ook geen probleem. Wil je goedkoop een bus huren voor je schoolreisje, dagtochtje of je meerdaagse busreis richting Asten? Eenvoudig meerdere offertes opvragen bij ikwileengoedkopebushuren.nl maakt het mogelijk de leukste aanbiedingen aan de voordeligste voorwaarden te boeken.

Offerte aanvragen touringcarverhuur Asten