Touringcar offerte Amsterdam-Zuid


Offerte aanvragen

5 gemiddeld gebaseerd op 4 reviews.

Touringcar huren Amsterdam-Zuid

Een Touringcar huren in Amsterdam Zuid, zodat je met je vrienden een evenement kan bezoeken in het Olympisch Stadion in Amsterdam is een goed idee. Het Olympisch stadion wat een Rijksmonument is, is een bezoek zeker waard. Destijds was Amsterdam natuurlijk veel kleiner in omvang. Aan de rand van de toenmalige stad verrees binnen één jaar tijd in het weiland een iconisch gebouw voor de Olympische Spelen. Het huidige Olympisch Stadion vormde het hoofdstadion, eromheen stonden tijdelijke accommodaties en werden huizen gebouwd. De architect Jan Wils ontwierp een zeer herkenbaar Stadion in de stijl van de Amsterdamse School. Het gebruik van rode bakstenen, de typerende vormen en de stalen kozijnen van de ramen en deuren zijn de kenmerken van deze bouwstijl. Na een spannende periode eind jaren negentig, werd vlak voor de geplande sloop van het gebouw, de status ‘rijksmonument’ toegekend. In rap tempo werd het stadion daarna gerenoveerd en in 2000 heropend. Nu maken jaarlijks miljoenen bezoekers gebruik van het Olympisch Stadion en de diverse voorzieningen. Het stadion heeft 22.500 zitplaatsen. Fanatieke supporters van Ajax tegen Feyenoord kunnen hun hartje ophalen in dit prachtige stadion. Internationale wedstrijden vinden hier ook plaats.

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Met de touringcar naar het Olympisch stadion

John Ewbank, Bas Smit en Nicolette van Dam organiseren deze zomer een reeks concerten in het Olympisch Stadion onder de naam De Amsterdamse Zomer. Daarbij treden artiesten op als Snelle, Tino Martin en Lil’ Kleine. Deze zomer zijn er een reeks ultieme zomerconcerten in het Olympisch Stadion waar ook zeer zeker Trijntje Oosterhuis niet ontbreekt. In Amsterdam Zuid staat ook het originele Portiershuisje. In dat jaar deed het huisje dienst als Postkantoor van het Olympisch dorp. Het is één van de bijzondere trouwlocaties in Amsterdam Zuid en kun je elkaar dus ook officieel het JA-woord geven. Een Bruiloft kan heel intiem in Het Portiershuisje. Een receptie, de plechtigheid of alles in één met aansluitend een spetterend feest. De hele trouwerij dus. Het huisje, jullie trouwlocatie in Amsterdam, is deze dag echt helemaal van jou. Trouwen op een bijzondere locatie met een intieme sfeer doe je in Het Portiershuisje. Vervoer je gasten in een trouwbus om de feestelijke sfeer tijdens de reis al te laten beginnen.

Een touringcar huren voor zwemles of een uitje naar het zwembad

Bij R&A Sports Swimming in Amsterdam Zuid is van alles te beleven. Bij R&A draait het om kleinschaligheid, persoonlijke aandacht en plezier. De sport- en zwemlessen worden aangeboden in een ontspannen en goede sfeer. Een unieke wijze van sport- en zwemlessen in een veilig zwembad. Professionaliteit, communicatie en een goede sfeer dat is waar wij bij R&A voor staan. De sport- en zwemlessen worden altijd gegeven door gediplomeerde instructeurs. Huur voor het vervoer van de kinderen van de school een touringcar. Dit is het meest veilige vervoer dat er bestaat. De touringcar kan de kinderen afzetten op de bestemde parkeerplaats bij het zwembad.

Amsterdam Zuid bezoeken met de touringcar

Een Touringcar huren in Amsterdam Zuid en je door de straten vol van kunstwerken laten leiden in Amsterdam Zuid is een prachtig uitje. De route concentreert zich hoofdzakelijk op en rondom de Zuidas, en pakt een klein stukje van Oud-Zuid mee. Hierdoor komen twee totaal verschillende buurten tegenover elkaar te staan. Aan de ene kant de Zuidas, het zakendistrict. De Zuidas is eeuwig onder constructie, overal waar je kijkt worden nieuwe kantoren of infrastructurele voorzieningen gebouwd. Naast die kantoren ligt de woonwijk Oud-Zuid, met zijn brede lanen en georganiseerde woonblokken, nauwgezet geconstrueerd. Heel interessant om naast elkaar te bekijken terwijl je op je gemak in de touringcar zit en de chauffeur jullie door het drukke verkeer loodst.