Touringcar offerte Amsterdam-West


Offerte aanvragen

5 gemiddeld gebaseerd op 2 reviews.

Touringcar huren Amsterdam-West

Een touringcar huren in Amsterdam West? Dat is geen goed idee. Je vindt daar de voormalig stadsdelen Oud-West, De Baarsjes, Westerpark en Bos & Lommer waar steeds meer leuks te beleven is. Ben je met een groter gezelschap? Dan kun je ook een dubbeldekker bus huren in Amsterdam en naar het groene, levendige Oud-West rijden. Ten westen van de Jordaan ligt de sprankelende Westerparkbuurt. De Westerparkbuurt is heel cultureel. In deze buurt vind je hippe cafés, fijne eettentjes, galeries, een bioscoop en diverse clubs. In Amsterdam-West wisselen rustige, fraaie woonbuurten zich af met drukke, gezellige winkelstraten. Zeker dus de moeite waard om Amsterdam Zuid met een Touringcar te gaan bezoeken.

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Met een minibus naar de Boerenmarkt

Een populaire markt is de Ten Katemarkt in Amsterdam Oud-West. Op deze traditionele boerenmarkt vind je heerlijk vers lokaal fruit en groenten direct van het land, bloemen en internationaal street food. In Oud-West is het bovendien ook geweldig met uiteenlopende trendy concept stores, zoals SPRMKT, Wildernis en de luxe foodstore Bilder & De Clercq. Vergeet als je in de buurt bent niet De Hallen te bezoeken. In dit gemeenschaps complex zijn een bioscoop, hotel en verscheidene tentoonstellingsruimtes gevestigd. In de voormalige tramremise worden het hele jaar door markten, pop-up shops en performances georganiseerd. Oude gemeentegebouwen nieuw leven inblazen is iets wat vooral Amsterdam West bijzonder goed doet. De School in Bos en Lommer is een nachtclub, restaurant, sportschool en entertainment ruimte in een oud schoolgebouw. De inrichting doet heerlijk nostalgisch aan.

Overnachten in Amsterdam West

Ben je een dag naar de beurs of een tentoonstelling in Amsterdam Rai geweest? Hoe leuk is het om dan in Amsterdam West een hotel te boeken. Voor een decadente ervaring is Hotel de Hallen een prachtig ingericht luxe hotel in het midden van een van de levendigste delen van Oud West. Als je liever een novelty hotel boekt, kies je voor Hotel Not Hotel in De Baarsjes. De themakamers zijn ontworpen door kunstenaars, zodat je de nacht kunt doorbrengen in een treincoupé of een kamer verscholen achter een geheime deur. Omdat er aan de westelijke buitenrand van Amsterdam steeds meer te zien en te doen is, vind je hier ook creatieve budgethotels. Boek een appartement of B&B in de westelijke buurt. Dit is optimaal genieten van alles wat Amsterdam West te bieden heeft.

Kinderboerderij Westerpark waar je dieren kunt knuffelen

Voor de kinderen vind je Kinderboerderij Westerpark. Hier kun je knuffelen met geitjes en konijnen of lekker ravotten in de speeltuin. Je vindt hier het grote trekpaard genaamd Mijnheer Pastoor, maar zijn er ook dwerggeitjes om mee te knuffelen, konijnen en siervogels. Verder is er een ezel, een uil, een kat, een hond, bijen, een wandelende tak… genoeg dieren dus om te bewonderen. Je kunt hier niet alleen vertrouwd raken met dieren, er is ook een speeltuintje. Leef je uit in de zandbak, op de glijbaan, de wipstoelen of de schommels. Terwijl jij lekker aan het spelen bent, kunnen je ouders neerploffen op het terras voor een kopje koffie. Elk jaar worden er seizoensgebonden activiteiten voor kinderen gehouden. Hou de agenda in de gaten om ze niet te missen.