Touringcar huren Amsterdam voor een schoolreisje of dagtrip?

Touringcar huren Amsterdam voor een schoolreisje of dagtrip?

Gepubliceerd op: 2020-04-13

De datum van het jaarlijkse schoolreisje is weer bekend. En jij bent de gelukkige die een dagindeling mag bedenken voor deze fantastische dag. Kinderen kijken een jaar lang uit naar een schoolreisje, het is spannend en gezellig. Gaat dit jaar de schoolreis naar Amsterdam? Dan ben je vast op zoek naar passend vervoer waarmee je alle kinderen veilig en in één keer op de plaats of plaatsen van bestemming kunt brengen. Een touringcar huren Amsterdam is dan de oplossing! Via ikwileengoedkopebushuren.nl doe je dit ook nog eens voordelig zodat er meer geld over blijft voor de leuke activiteiten. Vul het bus offerte aanvraagformulier één keer in op deze website en je ontvangt vrijblijvend meerdere passende offertes waaruit je zelf de beste kunt kiezen.

Touringcar huren voor een schoolreisje naar Artis

Wil je een schoolreisje plannen naar Artis? Dat is een goed idee! Deze prachtige dierentuin is zeer geschikt als leuk uitstapje voor de kinderen. Misschien is het leuk om dit te combineren met een ritje in een panoramavliegsimulator over Nederland, dit kan bij This is Holland. Deze “vliegreis” is overigens leuk voor jong en oud! Laat de touringcar jullie voor de ingang afzetten en ook na afloop weer ophalen. Zijn de kinderen nog kleiner? Dan is een bezoek aan de kinderboerderij wellicht ook een erg goed passend schoolreisje. Zeker als je dit doet in combinatie met een bezoek aan een grote speeltuin! Laat de touringcar jullie afzetten bij bijvoorbeeld Kinderboerderij de Buiktuin of Kinderboerderij Gliphoeve en laat daarna de kinderen al hun energie opmaken in de Speeltuin Amstelpark. Na afloop van de leuke schoolreis staat de touringcar weer voor jullie klaar om veilig retour naar school te rijden.

Een touringcar huren voor een dagtrip naar Amsterdam

Woon je niet in Amsterdam dan is het zeker de moeite waard om eens een bezoek aan deze prachtige hoofdstad van Nederland te brengen. Maak met een gezellige groep vrienden, een ondernemersvereniging, met een bedrijfsuitje, de sportclub of tijdens een familiedag eens een dagtrip naar Amsterdam. Er is namelijk van alles te beleven. Kies voor een touringcar huren Amsterdam en laat jullie naar de verschillende leuke plekken in deze stad brengen. Geen gedoe met parkeren of reizen met het openbaar vervoer. Jullie worden steeds weer opgehaald en afgezet op het juiste tijdstip door de touringcar zodat jullie de dagtrip zo efficiënt mogelijk kunnen volbrengen. Er is in Amsterdam namelijk zoveel te zien dat het in één dan onmogelijk is. Kies in ieder geval één of een aantal van de volgende activiteiten uit om jullie dagtrip Amsterdam tot een succes te maken:

Rondvaart door de Amsterdamse grachten
Rijksmuseum
Een bezoek aan de Albert Cuyp Markt
Anne frank huis
Madam Tussauds
Een rondleiding op De Wallen
Heineken Experience

×

Beste vervoerder waar kan ik u mee helpen?

Klik op de onderstaande contacten voor een vraag over uw aanmelding of onze pakketten.

× Kunnen we u helpen?