Touringcar offerte Amsterdam-Oost


Offerte aanvragen

5 gemiddeld gebaseerd op 2 reviews.

Touringcar huren Amsterdam-Oost

Een Touringcar huren in Amsterdam Oost is leuk om vervolgens samen deze wijk te gaan bekijken die ligt in de prachtige hoofdstad van Nederland. Oost is het deel van Amsterdam dat ten oosten van de  Singelgracht ligt. In het meest oostelijke stukje van Amsterdam ligt IJburg, dat uit vier opgespoten eilanden bestaat. Deze jongste wijk van de stad werd al snel populair door Blijburg, een van de leukste stadsstranden voor zonaanbidders, hipsters en hippies, maar ook liefhebbers van moderne architectuur en watersport kunnen hier hun hart ophalen. Een perfecte locatie om er een vakantieweek van te maken. Het Julianapark was een park maar is nu een woonwijk in de Amsterdamse Watergraafsmeer. Het park lag ten noorden van de Hugo de Vrieslaan, ten oosten van het Amstelstation en het Julianaplein en werd verder omsloten door de Gooiseweg. Het park en nu de woonwijk werd vernoemd naar Prinses Juliana. Het is zeker de moeite waard om met een groepje een touringcar te huren en dit stadsdeel aan te doen.

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Met de touringcar door Amsterdam Oost rijden

Wat dacht je van eens een totaal andere locatie om een Congres bij te wonen? Een echt hostel, voorheen wel bekend als jeugdherberg. ’s Nachts zijn er veel logés, die in de ochtend vertrekken om al het moois te gaan bekijken wat Amsterdam te bieden heeft. Wat blijft er over? Een prachtig gebouw met een twist en een hele grote glimlach. Niet alleen een conferentiecentrum, maar een echte mengelmoes van functies. Dat is nou Stayokay Amsterdam Oost. Het hostel bevindt zich vijf minuten vanaf het NS-station Amsterdam Muiderpoort en heeft een uitstekende verbinding met het Centraal Station, Amstelstation en met alle andere delen van Amsterdam. Verzamel samen bij het NS-station Amsterdam Muiderpoort en laat je afzetten bij Stayokay Hostel door de touringcar na een dagje Amsterdam

Een dagje naar Artis mag je niet overslaan, ga met de touringcar!

De oudste dierentuin van Nederland bevindt zich in de Plantagebuurt in het oosten van Amsterdam genaamd Artis. Een gezellige woonbuurt met statige herenhuizen, brede straten en veel bars en restaurant. Weet je wat leuk is in de winterdag in Artis? Deze dierentuin organiseert “nachtelijke” bezoekjes in het park en in de zomer kan je er concerten bezoeken. Stel je even voor dat je op een picknick kleedje naar een fijn akoestisch bandje luistert terwijl je uitkijkt op de pinguïns of de flamingo’s? Hoe tof is dat? Vergeet niet om ook tijdens de koude maanden naar ’t Oosterpark te gaan. Loop een heerlijk fris rondje om ’t meer, neem wat sfeervolle foto’s en warm op met een heet bakkie bij Hotel Arena of het Tropenmuseum. Deze liggen beiden aan het park. Laat je daarna door de touringcar weer terug brengen naar je hotel of je woning.

Het beukenplein in Amsterdam Oost

Een andere parel in Oost is het Beukenplein. Het is één van de meest levendige spots in dit deel van de stad. Hier zou je goed naar toe kunnen gaan om er een vrijgezellendag te vieren. Begin in de ochtend bij Coffee Bru voor excellente koffie. Ga vervolgens naar Maxwell voor een paar biertjes. Op maandag zijn er super leuke pub quizzes. Ga lekker eten bij Mamma Dough. Kies voor één van de overheerlijke pizza’s of Rotisserie en laat jouw hart sneller gaat kloppen als je van hamburgers houdt. Daarna stort je heerlijk in het nachtelijk leven van Amsterdam Oost en wordt je met de touringcar met chauffeur weer netjes naar je slaapplek gebracht.