Touringcar offerte Amsterdam - Noord


Offerte aanvragen

5 gemiddeld gebaseerd op 2 reviews.

Touringcar huren Amsterdam-Noord

Door een touringcar te huren in Amsterdam kun je naar de fraaie plaatsen in deze stad. Beleef Nederland in vogelvlucht in de attractie This is Holland. Neem plaats in de stoeltjes voor een spectaculaire 5D-vliegervaring boven Nederland, ruik de geur van bloemenvelden, vlieg dwars door de fontein bij Paleis het Loo en geniet van de weidse landschappen. Je kunt een Touringcar huren in Amsterdam Noord en je langs het idyllisch polderlandschap met groene velden en rustige waterwegen laten rijden. Vanaf de veerpont is het een korte fietstocht richting het oosten om de mooie dorpjes Schellingwoude en Durgerdam te bezoeken. Samen een touringcar huren en een ritje maken is letterlijk gezellig reizen met een groter gezelschap. Leuk voor een excursie naar andere pittoreske dorpjes rond het IJsselmeer of de Beemster en de Schermer. In de touringcar rust je lekker uit om vervolgens weer volop te genieten van alles wat er te zien is in Amsterdam Noord.

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Met een touringcar en chauffeur naar Draka Boys

Voetbalverenigingen Amateurs zoals Draka Boys in Amsterdam Noord daar kun je een sportief uitje van maken. Huur een touringcar met een paar elftallen en ga naar de voetbalvelden van Draka Boys om er een dag lekker te gaan sporten. Met een kleinere minibus reizen naar de ruime parkeergelegenheid voor de deur van Borchland, The Place To Be om te bowlen is ook een optie. Parkeren voor de deur uiteraard,  uitstappen en bowlen maar! Met collega’s, familie of zeker ook voor een kinderfeest is altijd de geschikte bus in Amsterdam Noord te vinden. Wil je graag stijlvol eten? Hoe leuk is het dan om met het gezelschap met een kleine gehuurde touringcar in Amsterdam naar Moon te gaan. Een restaurant dat elk uur om zijn as draait en dat op de 19e verdieping van de A’DAM Toren vertoeft. Iets verder naar het oosten ligt aan het water Hotel de Goudfazant, een van de meest stijlvolle, industriële en ongepolijste eetgelegenheden in Amsterdam Noord. Het uiteenlopende decor doet je versteld staan met vintage auto’s, een kroonluchter van glazen flessen en prachtige tafellakens van fijn linnen. Het supermoderne Sir Adam Hotel in de A’DAM Toren is geliefd bij elke hipster met zijn zeer opvallende kamerinrichting, op rock ’n’ roll geïnspireerde decoratie en hoge ramen met prachtig panoramisch uitzicht.

Films kijken in het Eye Filmmuseum

Wanneer je een dagje naar Amsterdam Noord gaat, ga je natuurlijk naar Het Eye Filmmuseum. Dit is al jaren een goede reden om het gratis pontje naar de overkant van het IJ te pakken. Hier staan wisselende tentoonstellingen op het programma van bekende en onbekende filmmakers, maar je kunt er ook gewoon naar de bioscoop om een lekkere film te bekijken. Naast de toren vind je het op een ruimteschip lijkende Eye Filmmuseum.

Geniet van je reis

Geniet net zoveel van je reis als van je bestemming. Voor bezoekers van Amsterdam zijn de drie veerdiensten tussen Amsterdam Noord en Amsterdam Centraal de gemakkelijkste en meest populaire keuze. Stap uit de touringcar en stap aan boord van één van de vierdiensten en geniet van het uitzicht op het water op weg naar bestemmingen als Overhoeks (A’DAM Toren, EYE Filmmuseum), NDSM-werf en IJplein. En als je wilt kun je ook nog je vouwfiets meenemen.