Touringcar huren Amsterdam bij Ikwileengoedkopebushuren.nl om te feesten

Touringcar huren Amsterdam bij Ikwileengoedkopebushuren.nl om te feesten

Gepubliceerd op: 2020-04-04

Bij ikwileengoedkopebushuren.nl ben je vrij om diverse offertes op te vragen voor het huren van een touringcar naar Amsterdam. Door het bus offerte aanvraagformulier één keer in te vullen ontvangt je van de meest geschikte touringcar aanbieders een vrijblijvende offerte. Kies zelf welke offerte het beste past bij jouw te plannen busreis.

Een touringcar huren om met al je vrienden te feesten in Amsterdam?

Amsterdam is bij uitstrek de stad waar je moet zijn voor de grote feesten. Ben jij van plan om met al je vrienden een avond goed los te gaan in deze stad? Een touringcar huren Amsterdam is dan een goede keus. Jullie worden met z’n allen tegelijk afgezet op de feestbestemming en na afloop ook weer keurig thuisgebracht. Het huren van een touringcar is niet alleen gezellig maar bovendien ook vele malen goedkoper dan met een groot aantal personen reizen met het openbaar vervoer, de taxi of diverse auto’s met BOB.

Touringcar huren naar Koningsdag in Amsterdam

Ieder jaar weer barst het Oranjefeest in Amsterdam los. Op 27 april vieren we massaal Koningsdag, de grachten liggen vol versierde boten, overal draaien de beste Dj’s en de Koningsdag activiteiten zijn oneindig. Amsterdam wordt massaal bezocht en de drukte is er enorm. Een parkeerplek zoeken is geen optie en het openbaar vervoer is afgeladen. Willen jullie toch goed vervoer regelen om te feesten tijdens Koningsnacht of de hele dag genieten van alle activiteiten tijdens de Koningsdag in Amsterdam? Dan is een touringcar huren Amsterdam een goed idee!

Touringcar huren naar Gay Pride

Straten van Amsterdam kleuren roze voor de gelijke rechten en emancipatie van LGBTI-gemeenschap. De regenboogvlag hangt ieder jaar in de laatste week van juli en de eerste week augustus uit voor een groot gekleurd feest. Een feest dat jullie niet mogen missen en ontstaat uit samenhorigheid. Boek nu dan ook gezamenlijk jullie touringcar naar Amsterdam. Ga al feestend gezamenlijk richting de Canalpride, de Pride-evenementen en eindig bij de Aftermovie Pride of één van de vele LGBTI bars, Cafés en Clubs. Laat jullie moe en voldaan weer veilig naar huis brengen met jullie eigen gehuurde touringcar die op de afgesproken plek op jullie staat te wachten.

Touringcar huren naar Amsterdam Dance Event (ADE)

Ieder jaar in oktober komen er zo’n 2200 van de grootste en meest talentvolle dance artiesten ter wereld naar Amsterdam om te draaien in de 120 beste clubs die deze stad rijk is. Gaan jullie met z’n allen één van de vele feesten bezoeken die er dan plaatsvinden in deze geweldige stad? Boek dan gezamenlijk een touringcar of misschien wel een Partybus om in stijl aan te komen op de feestlocatie. Je kunt onder andere een Touringcar huren naar de volgende locaties in Amsterdam:

The Box
Warehouse Elementenstraat
Panama
WesterUnie
Club Up
Melkweg
Westergas
Escape
AFAS Live
Ziggo Dome

×

Beste vervoerder waar kan ik u mee helpen?

Klik op de onderstaande contacten voor een vraag over uw aanmelding of onze pakketten.

× Kunnen we u helpen?