Taxibus Haarlem nodig?


Offerte aanvragen

3.9 gemiddeld gebaseerd op 484 reviews.

Taxibus Haarlem

Haarlem staat bekend om z’n mooie historische gebouwen en de hofjes. Het oudste hofje van Nederland bevindt zich dan ook in Haarlem. Dit hofje, het Hofje De Bakenesserkamer, kom uit het jaar 1395. Haarlem is de hoofdstad van de provincie Noord-Holland. Sinds 1245 heeft de stad stadsrechten. Aan het einde van de middeleeuwen was deze stad een van de belangrijkste steden van Nederland. Je kunt ook lekker shoppen in Haarlem. De straten bekend uit Monopoly zijn de meest bekende winkelstraten van Haarlem; de Barteljorisstraat, de Zijlstraat en de Grote Houtstraat. In de zijstraatjes vind je leuke kleine boetiekjes. Lijkt het je leuk om samen met je gezin of vrienden een dagje door te brengen in Haarlem? Bestel dan een taxibusje Haarlem om je naar deze stad te vervoeren. Dit kan makkelijk via de website Ikwileengoedkopebushuren.nl. Op de website kan je kosteloos taxibus offertes aanvragen. Ga je op vakantie met het vliegtuig? Vlieg je bijvoorbeeld via Schiphol of Rotterdam The Hague Airport? Dan kan een chauffeur jou en je reisgezelschap voor de juiste vertrekhal afzetten. Ook als je in naastgelegen gemeenten zoals Cruquius, Bloemendaal, Heemstede en Haarlemmermeer woont kan je door een chauffeur worden opgehaald. Heb je een controle of behandeling bij het Spaarne Gasthuis ziekenhuis gepland? Dan is het wellicht een idee om een taxibus Haarlem je te laten brengen en ophalen. Zo word je voor de deur van het ziekenhuis afgezet en word je weer veilig thuisgebracht na je afspraak. Het is namelijk wel zo fijn als je na een pittige behandeling niet zelf naar huis hoeft te rijden.

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Musea en natuur in Haarlem

Haarlem heeft een aantal mooie musea waarvan het Frans Hals museum waarschijnlijk het bekendste is. Hier vind je kunst van één van de meest relevante schilders van de Gouden Eeuw; Frans Hals. Hij staat bekend om zijn realistische portretten. Ook het Corrie ten Boom House museum is het bezoeken waard. Daar kun je zien hoe familie Ten Boom leefde in de Tweede Wereldoorlog. Een bezoekje aan het museum is fijn te combineren met een lekker bakkie koffie in een van de gezellige tentjes op de Grote Markt. Ben je meer een natuurmens, dan bezoek je natuurlijk de Haarlemmerhout, een stadsbos dat al bestaat sinds onze jaartelling. Naast de Haarlemmerhout zijn er nog veel meer parken en natuurgebieden te vinden in Haarlem. Laat de taxibus jou bij deze prachtige plekken afzetten en een mooi dagje Haarlem beleven.

Stappen in Haarlem

Misschien niet het eerste waar iemand aan denkt bij de stad Haarlem, maar het er zijn een aantal hele gezellige clubs en discotheken in Haarlem. Bijvoorbeeld Café XO, Club Ruis of Club Stalker. Lekker de voetjes van de vloer en aan het einde van de avond weer veilig met de taxi terug naar huis! Als je een grote vriendengroep hebt die niet in één auto past, is dit geen probleem. In een taxibus passen namelijk 8 personen. Zo hoef je niet gesplitst naar je bestemming te reizen. Na het uitgaan is het natuurlijk belangrijk weer veilig thuis te komen. Een taxibus Haarlem zet jou en je vrienden weer thuis af. Een groot voordeel is dan niemand de BOB hoeft te zijn en iedereen dus gezellig een drankje mee kan doen!

Offerte aanvragen voor een taxibus Haarlem