Sloopauto weg doen?

Sloopauto weg doen?

Gepubliceerd op: 2022-10-11

Heb je een auto bij je voor de deur staan of in de garage die je eigenlijk weg wil doen, maar geen idee hebt waarheen? Of misschien wil je hem wel weg doen (met moeite), maar wil je dat je er nog wat voor krijgt of dat onderdelen hergebruikt worden? Je zou dan eens na kunnen gaan wat een autosloperij voor je kan betekenen. Bij een sloopauto moet je denken aan een auto die eigenlijk niets meer waard is als je hem aan iemand zou willen verkopen. Dit kan met de leeftijd te maken hebben of omdat hij gewoon niet mee te repareren is.

Lever je auto in…

Het inleveren van sloopauto kan jou nog wat opleveren, altijd mooi meegenomen toch? Misschien heb jij er wel een staan en dat kan zijn omdat hij economisch total loss is. Daar wordt over gesproken wanneer dat de reparatiekosten hoger zijn dan de dagwaarde van je auto. Je auto kan ook technisch total loss zijn, dan is de auto zo erg beschadigd dat hij niet meer gemaakt kan worden. De auto inleveren als hij erg veel kilometers op de teller heeft staan kan ook en dan kan het ook een sloopauto zijn.

 

Het is geld waard

Hoeveel je voor je sloopauto krijgt als je deze in gaat leveren kun je vast laten stellen. Het is dan alsnog aan jou om na te gaan of je hem wilt verkopen of niet. Maar wat heb jij er aan als je hem laat staan? Je kunt er niets meer mee en het neemt veel ruimte in beslag. Iedere euro die jij ervoor kunt krijgen is toch prachtig? Ga daarom na wat je sloopauto waard is en maak een verstandige keuze.

 

×

Beste vervoerder waar kan ik u mee helpen?

Klik op de onderstaande contacten voor een vraag over uw aanmelding of onze pakketten.

× Kunnen we u helpen?