Schoolreis bus huren Groningen!


Offerte aanvragen

3.9 gemiddeld gebaseerd op 484 reviews.

Bus huren voor schoolreis in of naar Groningen

Bus huren voor schoolreis in of naar Groningen

Ben je in Groningen of in de omgeving van Groningen op zoek naar één of meerdere touringcars voor een schoolreisje of excursie? Of wil je juist naar Groningen toe tijdens een schoolreis? Kijk dan eerst eens op de site van ikwileengoedkopebushuren.nl. Wij zijn namelijk gespecialiseerd in het verhuren van bussen en touringcars met chauffeur in en naar Groningen voor schoolreizen en excursies.

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Naar Vestiging Bourtange of het Break Out Grunapark nabij Groningen

Willen jullie dit jaar tijdens een schoolreis of excursie naar de vestiging Bourtange in Westerwolde en daarna misschien ook nog naar het Break Out Grunapark in Harkstede nabij Groningen? Geen probleem! Of het nu gaat om een groep van 10 personen of om het vervoeren van alle groepen van een school, wij zorgen voor het juiste vervoer. Dat kan van school naar één bestemming zijn maar ook naar meerdere plaatsen als dat gewenst is. Er is altijd een ervaren buschauffeur aanwezig in de gehuurde touringcar. Hij of zij zorgt ervoor dat jullie veilig worden vervoerd van- en naar school.

Aangepast vervoer nodig?

schoolreisje bus huren Groningen

Natuurlijk wil je dat alle kinderen mee kunnen op schoolreis. Zijn er kinderen bij die slecht ter been zijn? Geef dit dan aan op het aanvraag formulier op onze website. De touringcar aanbieders waar wij zaken mee doen kunnen namelijk ook voor aangepast vervoer zorgen. Zij hebben onder andere bussen met een lage instap. Voor rolstoelgebruikers hebben wij touringcar aanbieders in ons bestand die bussen met lift verhuren.

Touringcar huren voor een schoolreisje van één of meerdere dagen?

Via ikwileengoedkopebushuren.nl vind je altijd het juiste vervoer. Of dat nu is voor een schoolreisje of excursie van één dag of van meerdere dagen. De touringcar die je via ons huurt is geheel naar jullie wens ingericht. Mogelijkheden van inrichting zijn onder andere airconditioning, toilet, radio- of dvd speler maar ook een koelkast of verstelbare rugleuningen. Zelfs een partybus is mogelijk! Daarnaast staat er altijd een ervaren chauffeur voor jullie klaar om de gehele groep te begeleiden tijdens de reis naar de bestemming voor het schoolreisje of de excursie.

Geheel vrijblijvend meerdere offertes ontvangen

Vul, overigens geheel vrijblijvend, het formulier in op onze site en je krijgt niet één maar meerdere offertes van touringcar aanbieders voor een schoolreis in of naar Groningen. Deze aanbieders selecteren wij aan de hand van jullie opgegeven wensen. Alleen die touringcar aanbieders die kunnen voldoen aan jullie wensen zullen reageren. Onze touringcar aanbieders garanderen veiligheid en zorgen ervoor dat de dag onvergetelijk wordt.