Huur een partybus Thunderdome


Offerte aanvragen

3.9 gemiddeld gebaseerd op 484 reviews.

Partybus huren Thunderdome

Gaan jij en je vrienden helemaal los op hardcore muziek? Dan is Thunderdome hét event wat jullie niet mogen missen! Het jaarbeursplein Utrecht wordt tijdens dit evenement overspoeld met gabbers en natuurlijk horen jullie daarbij. Jullie zullen bij Thunderdome getuige worden van de kracht van hardcore in zijn volle glorie.

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Samen uit, samen thuis

Om dit feest optimaal te kunnen beleven is het natuurlijk fijn als iedereen zichzelf kan zijn en niemand zich in hoeft te houden. Jullie moeten echter wel op plaats van bestemming (in dit geval Utrecht) komen. Het is natuurlijk niet fijn als een aantal van jullie vrienden zich op moeten offeren als BOB. Daarbij komt ook het eeuwige gezeur over hoe de brandstof- en parkeerkosten verdeeld moeten gaan worden om te hoek kijken. Wij van ikwileengoedkopebushuren.nl willen jullie deze ellende besparen. Vul gemakkelijk en snel jullie gegevens in en wij sturen jullie vaak binnen één werkdag de goedkoopste offertes van verschillende vervoersbedrijven! Een touringcar huren is nog nooit zo gemakkelijk geweest! Het mooiste van alles is dat bij de bus een gastvrije en vriendelijke chauffeur is inbegrepen. Het tijdstip en de plaats van vertrek is duidelijk, waardoor het gemakkelijk naar je vrienden te communiceren is waar en wanneer jullie vertrekken. En het gezellige is: jullie gaan samen uit, maar komen ook samen thuis!

 

Het vervoer alleen is al een feestje

Het vervoer beleven als een groot feest? Dat kan door te kiezen voor een partybus. Deze bevat een DJ-booth met fantastische geluidsinstallatie, waarop jullie in de bus al los kunnen gaan op jullie favoriete harcoremuziek. De beleving wordt in deze bus compleet gemaakt door de rookmachines en lichtshow. Alvast proosten op een geweldige avond doen jullie met de gekoelde drankjes die ook in de bus gepakt kunnen worden. Willen jullie liever wat extra luxe in de bus? Dat kan door bij het invullen van het gegevensformulier aan te geven dat jullie een VIP-bus willen. Deze zijn voorzien van LCD-schermen en luxe leren stoelen die voor een relaxte atmosfeer zorgen. In deze bus kan zelfs catering georganiseerd worden als jullie dat graag willen! Natuurlijk kunnen jullie ook kiezen voor een normale touringcar of bus. Geef bij het gegevensformulier aan voor welk type bus jullie willen gaan en wij zorgen dat jullie offertes binnen krijgen voor dit type. Zit er tussen de offertes die wij sturen niks wat jullie past? Daar doen wij niet moeilijk over. Het aanvragen van de offertes is namelijk gratis en vrijblijvend!

Offerte aanvragen Partybus Thunderdome