Huur een Partybus Mysteryland


Offerte aanvragen

3.9 gemiddeld gebaseerd op 484 reviews.

Partybus huren Mysteryland

Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is a Mystery! Herken jij jezelf in deze gedachte houden jij en je vrienden wel van een feestje? Dan is Mysteryland echt een feest waar jullie bij moeten zijn! Hebben jullie allemaal een andere muziekstijl? Geen probleem! Op Mysteryland worden veel verschillende muziekstijlen gedraaid, waardoor voor jullie allemaal wel een moment ontstaat waarop het muziek hart sneller gaat kloppen. Het festival zorgt voor een weekend lang feest in Haarlemmermeer op het Floriadeterrein. Op vrijdag begint het festival voor de campinggasten. Voor zaterdag en zondag kunnen dagkaarten gekocht worden.

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Vervoer zonder zorgen

Als jullie met de vriendengroep naar Mysteryland in Noord-Holland willen moet het vervoer wel geregeld zijn. Vaak betekent dit dat er met meerdere auto’s richting het feestje gereden moet worden. Meestal is er dan één persoon die vraagt wie er nuchter willen blijven en voor chauffeur zouden willen spelen. Niemand wil dit natuurlijk! Toch iemand gevonden? Dan moeten de brandstof- en parkeerkosten nog uitgerekend en verdeeld worden over de groep. Al met al een heel gedoe en geregel. Om dit te voorkomen kunnen jullie er ook voor kiezen om een touringcar te huren. Een touringcar huren kan gemakkelijk en snel via ikwileengoedkopebushuren.nl. Jullie vullen de gevraagde gegevens in, waarna wij vaak binnen één werkdag meerdere offertes sturen van verschillende vervoersbedrijven. Vervolgens kunnen jullie zelf bepalen welke offerte het beste bij jullie past. Zit er geen passende offerte tussen voor jullie? Ook geen probleem. Het opvragen van de offertes is namelijk gratis en vrijblijvend.

 

Verschillende soorten vervoer

Is jullie motto “doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg” dan kunnen jullie bij het opvragen van de offerte aangeven een normale touringcar te willen. Willen jullie toch graag feestend aankomen op het festival? Kies dan voor een partybus met DJ-booth en geluidsinstallatie. Om het feest compleet te maken heeft de partybus ook een rookmachine en lichtshow. Een gekoeld drankje is natuurlijk te vinden in deze bus. Liever het vervoer helemaal compleet en in VIP stijl. Dat kan met de VIP-bussen, waarbij een luxe uitstraling zeker niet ontbreekt. Hierbij kan zelfs catering geregeld worden om de gehele beleving compleet te maken. Het vervoer van elk type bus is voorzien van een chauffeur die jullie veilig op plek van bestemming brengt. Er is dus voor iedere vriendengroep een passende touringcar te huur! Bij het invullen van de gegevens wordt gevraagd wat voor een type bus jullie graag willen.

Offerte aanvragen Partybus Mysteryland