Huur een Partybus De Vrienden van Amstel Live!


Offerte aanvragen

3.9 gemiddeld gebaseerd op 484 reviews.

Partybus huren De Vrienden van Amstel Live

Wil jij met je vrienden naar de grootste kroeg van Nederland? Natuurlijk ga je dan naar De Vrienden van Amstel LIVE! De concertreeks vindt jaarlijks plaats in Noord-Holland bij Rotterdam Ahoy. Je vindt hier de bekendste Nederlandse zangers en kunt lekker meezingen met het hollandse lied. Echter komen er ook andere muziekstijlen aan bod en kun je genieten van de mooiste medleys. Doordat veel verschillende artiesten met elkaar samenwerking ontstaat er vaak bijzondere muziek waar een ieder echt van kan genieten! Het is echt een groot en gezellig feest wat jullie niet mogen missen! Natuurlijk willen jullie niet na hoeven denken wie er die avond nuchter moet blijven en of we die ene persoon wel meenemen, omdat de auto al vol zit. Daarom is het slim om een party bus of touringcar te huren!

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Waarom een partybus huren De Vrienden van Amstel Live?

Heerlijk als het feest al een beetje begonnen is als je met elkaar onderweg bent. De door jullie gekozen muziek komt door de speakers en in sommige bussen is er zelfs nog catering aanwezig. De heen- en terugweg worden dus al een echte belevenis en het maakt de groep nog hechter, omdat je niet hoeft te bepalen wie bij wie in de auto zit en eenmaal op bestemming nog met elkaar moet afspreken. Voor de terugreis wordt ook een vaste locatie en tijd afgesproken met de chauffeur, waardoor daar ook geen onduidelijkheid over kan ontstaan. Een mooie bijkomstigheid is ook dat iedereen lekker los kan gaan, omdat er niemand hoeft te rijden. Laat dat maar lekker aan de chauffeur over! Parkeerkosten en brandstofkosten? Ook daar hoeven jullie je niet meer druk om te maken! In een partybus kunnen 45 mensen vervoerd worden, waardoor als de kosten gedeeld worden dit ook goed te doen is.

 

Het huren van een partybus

Het huren van een goedkope party bus of touringcar is vaak een hele zoektocht. Je vraagt meerdere offertes aan van verschillende bedrijven en moet deze ook nog vergelijken. Dit kost veel werk en tijd die je liever aan de voorpret van het feestje besteedt. Gelukkig kunnen wij van ikwileengoedkopebushuren.nl dit allemaal voor jou doen. Als je bij ons de gevraagde gegevens invult krijg je in je mailbox meerdere offertes van verschillende onafhankelijke vervoerders. Je hoeft alleen degene te kiezen die het beste bij jou en je vriendengroep past. Dit allemaal geheel gratis en vrijblijvend, wat zelfs het boeken van je party bus of touringcar tot een feestje maakt!

Offerte aanvragen Partybus De Vrienden van Amstel Live!