Huur een partybus Awakenings


Offerte aanvragen

3.9 gemiddeld gebaseerd op 484 reviews.

Partybus huren Awakenings

Als jij en je vrienden echt willen genieten van goede technomuziek is het Awakenings Summer festival een echte aanrader. Jullie kunnen drie dagen genieten van de beste techno muziek in Hilvarenbeek gelegen in Noord-Brabant. Het festivalterrein bevindt zich op de 40 hectare grond van Beekse Bergen. In 2022 kon je voor het eerst overnachten op dit Awakenings festival en waarschijnlijk zal dit ook zo blijven. Het Awakenings Summer festival ontvangt ieder jaar meer dan 300.000 bezoekers komend uit meer dan 80 verschillende landen en heeft elk jaar vele grote namen in de line-up staan. Dus een internationaal feest waar jullie bij moeten zijn geweest! Willen jullie niet wachten tot de zomer? Geen probleem! Awakenings organiseert het hele jaar door meerdere andere technofeesten door het gehele land!

Hoe werkt het?

Vraag een offerte aan via het bovenstaande formulier

Aanvraag sturen wij door naar meerdere onafhankelijke vervoerders!

Jij ontvangt de scherpste offertes via ons!

Feestelijk vervoer

De kans dat iemand uit jullie vriendengroep zich vrijwillig aanmeldt om de BOB te zijn en iedereen naar het feest te vervoeren is klein. En als dit al zo is moet er nagedacht worden over hoe jullie de benzine- en parkeerkosten verrekenen. Vaak levert dit een hoop frustratie op binnen de vriendengroep en is er altijd wel iemand die het niet eens is met de manier waarop het gegaan is. Alles behalve een feestelijk begin van het feest! Om dit te voorkomen is het de moeite waard om een partybus te huren. Een partybus is voorzien van een DJ-booth en muziekinstallatie met lasershow. Soms is er zelfs een rookmachine in de partybus aanwezig. Hierdoor krijgen jullie in de bus al een fantastisch festival gevoel. Pak er een heerlijk gekoeld drankje bij en het feest is helemaal compleet!

Liever een touringcar

Hoeft het voor jullie allemaal niet zo spectaculair te beginnen en willen jullie de energie bewaren voor op het festival of feest zelf. Dan kunnen jullie ervoor kiezen om een touringcar te huren. Het voordeel van zowel een touringcar als partybus is dat vooraf voor iedereen duidelijk is waar en op welk tijdstip ze moeten zijn voor vertrek. Een touringcar huren kan gemakkelijk via ikwileengoedkopebushuren.nl. Voor zowel een touringcar als partybus kun je offertes aanvragen via het aanvraagformulier. Hierin vul je de gevraagde informatie in, waarna wij binnen één werkdag een mail sturen met offertes van verschillende vervoersbedrijven. Jullie kunnen vervolgens zelf kiezen bij welk bedrijf jullie de bus huren. Zit er niks bij wat voor jullie passend is? Het aanvragen van de offertes is gratis en vrijblijvend dus jullie zitten nergens aan vast!

Offerte aanvragen Partybus Awakenings!