Party vervoer: wat zijn je opties?

Party vervoer: wat zijn je opties?

Gepubliceerd op: 2022-05-17

Ahoy alle feestgangers van Nederland! Hoe ga jij naar een party en, wat nog belangrijker is, hoe kom je weer terug. We hebben eens gekeken wat de mogelijkheden zijn. Hier zijn de belangrijkste opties om zo exclusief of goedkoop mogelijk van en naar een feestje te komen.

De taxi of een taxibusje

De handigste en betaalbaarste commerciële manier om naar een party bij jou in de buurt te gaan, is via de taxi. Je kunt hiervoor aan het begin van de avond een taxi bellen en een andere om weer naar huis te gaan.

Als je echter met meer dan 4 personen naar een feest wilt, bestel dan liever een XXL taxibusje. Die zijn er meestal voor het vervoer tot 10 personen. Dit is ook handig voor als je in de bus een Sarah of Abraham pop wil meenemen voor de jarige. Een 50ste verjaardag party is echt niet compleet zonder eentje!

Limousine

De bijzondere limo’s zijn speciaal voor avondjes uit ontworpen. Het is volgens de verhuurders van een limousine goedkoper dan je denkt om er eentje met hun eigen chauffeur te huren! Het is een prachtig idee om er één te huren voor als je auto niet alle feestgangers kan vervoeren. En je kunt de party zo ook in stijl beginnen.

Er zijn heel veel interessante mogelijkheden. Zoals bijvoorbeeld een Bentley limo of Cadillac cabriolet tot een XXL Hummer limousine die aan maar liefst 16 personen plaats biedt. Het is zelfs mogelijk om voor heel grote groepen tot 50 personen je eigen limobus te huren! Dit is in principe een zeer luxe touringcar in limo-stijl.

Partybus

Of waarom huur je niet een heuse partybus? Een partybus is immers een disco op wielen. Zo laat je het feest al beginnen voordat jij er bent! De allervetste partybus biedt ook ultieme multimedia en entertainment. Denk bijvoorbeeld aan een krachtige geluidsinstallatie, een lasershow plus multicolor LED verlichting, en soms zelfs rookmachines.

Sommige partybussen bevatten voor de liefhebbers een karaoke installatie met draadloze microfoons. Er zijn ook uitvoeringen met een eigen danspaal waar je zelfs een striptease act voor in kunt huren. En zo’n feestbus biedt uiteraard haar eigen rijdende bar met gekoelde dranken en een tapinstallatie.

Je eigen auto of carpoolen

Met je eigen auto naar een party gaan heeft zeker z’n voordelen. Het lijkt op het eerste gezicht ook vaak de snelste optie. Maar het is niet altijd de handigste. Want één van de partygoers zal zonder meer de ‘BOB’ moeten zijn.

De grote vraag bij carpoolen of met een eigen auto rijden is dus altijd wie de BOB moet of wil zijn. Deze persoon zal zeker geen alcohol drinken en daardoor nuchter blijven. Later kan hij de vrienden weer veilig met de auto naar huis brengen.

Je kunt bovendien overwegen om een minivan of minibusje te huren als de groep te groot voor je eigen auto is. Met een B-rijbewijs zijn ze veelal tot een groep van 9 personen beschikbaar (inclusief de bestuurder).

Fiets

Als de party niet al te ver weg is, denk dan gewoon aan je fiets! Het is niet alleen veruit de meest milieuvriendelijke optie van het stel, maar met bijvoorbeeld een elektrische fiets hoef je ook niet meer zo hard te trappen. Let echter goed op! Je kunt als fietser ook een bekeuring voor het rijden onder invloed krijgen.

Een grote uitzondering hierop is de feestelijke fiets. Zo’n bierfiets wordt bijvoorbeeld standaard met 20 liter bier geleverd. En een wijnfiets met 1 fles wijn per persoon! Er kunnen hier soms 16 personen tegelijk op zitten. Zo’n feestfiets wordt overigens met een gids, chauffeur en BOB afgeleverd.

Er zijn volop vervoersmogelijkheden om van en naar een feest te gaan. Hoe je dit ook doet, zorg er altijd voor dat het veilig is. Heel veel plezier alvast toegewenst op je party!

×

Beste vervoerder waar kan ik u mee helpen?

Klik op de onderstaande contacten voor een vraag over uw aanmelding of onze pakketten.

× Kunnen we u helpen?