Parkeren op de luchthaven – Wat zijn uw keuzes?

Parkeren op de luchthaven – Wat zijn uw keuzes?

Gepubliceerd op: 2022-09-02

Na het kopen van tickets en het maken van reserveringen komt de volgende stap: hoe kom ik op de luchthaven? Voor veel mensen die tussen de 15 en 150 km van de luchthaven verwijderd zijn, biedt het antwoord vele keuzemogelijkheden. Hier zijn ze in een notendop.

U parkeert op de luchthaven KORTE TERMIJN: Is niet kostenvriendelijk maar hangt af van uw behoeften. Kan 20 EUR per dag zijn of 40 EUR per dag. Handig – rij naar boven en ga naar uw gate. Als u maar 2 dagen parkeert, is het kosteneffectief als u haast heeft. Geen goede strategie op lange termijn echter.

U parkeert op de luchthaven: LANGE TERMIJN PARKEERPLAATSEN: Meer kostenvriendelijk, maar langere trips kunnen duur worden. De meeste parkeerplaatsen buiten de luchthaven hebben een dagelijks, wekelijks of maandelijks tariefplan en meestal bieden ze coupons aan, gedrukt of online beschikbaar. De meeste kavels rekenen 12 EUR per dag, maar hebben specials voor maximaal 8 EUR per dag. Ga uit van een reis van 10 dagen aan 10 EUR dag – 100 EUR om te parkeren maar je moet een shuttle te vangen van en naar. Veiligheid hint: Neem altijd lot ticket stub / ontvangstbewijs met u. Laat het niet in de auto liggen waar dieven het kunnen pakken en uw auto mee kunnen nemen.

 

U parkeert in een HOTEL: Onbekend bij velen, de meeste luchthaven hotels bieden Stay and Ride pakketten. U kunt gemakkelijk een kamer scoren, een shuttle in de ochtend en bij terugkomst ook nog een continentaal ontbijt voor hetzelfde als wat het kost om 10 dagen te parkeren. Voordelen: je krijgt een goede nachtrust en hoeft alleen maar op te staan voor een shuttle (of ontbijt). Uw auto blijft achter, u slaapt uit. Sommige hotels verhuren gewoon parkeerruimte voor misschien 5-8 EUR per dag. Je krijgt nog steeds de shuttle en het is vaak goedkoper dan voor off airport lange termijn parkeerplaatsen.

Sommige luchthavens zelf hebben kosteneffectieve lange termijn tarieven in aanvulling op hun korte termijn parkeren, kan het op een andere locatie, maar de 25 dagen verblijf zou een stuk meer doenbaar als het tarief was op 12 EUR of minder en je kon direct parkeren bij de luchthaven. Aangezien de luchthavens zo verschillend zijn, is het aan te raden om op het internet te zoeken naar uw specifieke luchthaven en de mogelijkheden te onderzoeken.

 

Doe uw onderzoek VOORDAT u vertrekt en het kan u tijd, geld en ergernis besparen.

Bezoek Valet parking Eindhoven voor meer informatie.

×

Beste vervoerder waar kan ik u mee helpen?

Klik op de onderstaande contacten voor een vraag over uw aanmelding of onze pakketten.

× Kunnen we u helpen?