Goedkope touringcar huren naar gezellig Groningen

Goedkope touringcar huren naar gezellig Groningen

Gepubliceerd op: 2020-10-14

Groningen is dé stad van het noorden. Met zijn gezellige markpleinen en fantastische studenten spots is er van alles te beleven. De stad is dynamisch met een mix van historische en moderne architectuur. Zowel letterlijk als figuurlijk is de Martinitoren een topper van de stad te noemen. Met zijn hoogte van bijna 100 meter is het een onmisbaar punt. Boven heb je een geweldig uitzicht over de stad en omstreken. Daar moet je wel iets voor over hebben, want er zijn zo’n 300 stenen traptreden te beklimmen eer je boven bent. Hebben jullie het in je om D’Olle Grieze, zoals de toren door de inwoners genoemd wordt, te beklimmen.  Gelukkig hoeven jullie niet eerst alle 300 treden te bedwingen eer je iets ziet. Om de zoveel treden staan jullie oog in oog met reusachtige vlaggenstokken, gewelven en loeizware kerkklokken. De Martinitoren hoort bij de Martinikerk.

Bezoek het stadion van FC Groningen

Fan van FC Groningen? Dan moeten jullie zeker een rondleiding nemen door het Euroborg stadion. In dit stadion speelt al sinds 2006 de eredivisieclub FC Groningen hun wedstrijden. Tegenwoordig staat het stadion bekend als Hitachi Capital Mobility stadion. Er is plaats voor 22.550 toeschouwers die verdeeld zijn over twee ringen. Behalve als thuishaven voor de eredivisieclub dient het stadion ook als multifunctioneel centrum. Een kleine stad op zichzelf binnen de stad Groningen. Je vindt in het stadion onder andere bioscoopzalen, een fitnesscentrum, winkels, appartementen en zelfs een casino. Keuze genoeg voor een dagje prima vermaak. Verken de stad verder met een zogenaamde E-Chopper. Een variant op een elektrische scooter maar dan in de stijl van Harley Davidson. Met brede banden en een stoer stuur krijgen jullie zeker een onvergetelijke rondrit door Groningen.

Huur goedkoop een touringcar met chauffeur

Hebben jullie wel zin gekregen in een dagje Groningen met vrienden, familie, jullie team of collega’s, maar twijfel je nog over het vervoer dan ben je op deze website op de juiste plaats. Hier is het mogelijk om een goedkope touringcar inclusief chauffeur te huren. Via het gratis aanvraagformulier vul je al jullie wensen in en vervolgens sturen wij die naar verschillende busbedrijven. Zij sturen jou per e-mail hun vrijblijvende offertes over passend vervoer voor jullie groep. Gaan jullie met een grote groep? Dan zijn er luxe touringcars te huur. Is de groep kleiner dan hebben jullie wellicht al genoeg aan een Mini bus of Midi bus. Een touringcar met chauffeur huren is dé ideale oplossing voor een snel, comfortabel en gezellig vervoer voor groepen naar Groningen.

×

Beste vervoerder waar kan ik u mee helpen?

Klik op de onderstaande contacten voor een vraag over uw aanmelding of onze pakketten.

× Kunnen we u helpen?