Een touringcar huren voor schoolreisje of schooltrip naar of vanuit Tilburg

Een touringcar huren voor schoolreisje of schooltrip naar of vanuit Tilburg

Gepubliceerd op: 2020-07-29

Meestal één keer per jaar wordt er door de school een schoolreisje georganiseerd. De lagere klassen gaan dan een dagje naar een pretpark of een speeltuin. De hogere klassen maken vaak een reis van enkele dagen naar een locatie in het buitenland. Ben jij aangewezen om dit jaar het vervoer vanuit Tilburg naar een leuke locatie te regelen voor de leerlingen? Dan ben je bij ikwileengoedkopebushuren.nl aan het juiste adres. Via onze website vraag je namelijk eenvoudig busoffertes op voor verschillende groepsgroottes en naar diverse locaties in het binnen en buitenland. Wil je bijvoorbeeld vanaf jullie school met enkele klassen naar Ballorig in Tilburg afreizen voor een leuke dag? Vul dit dan in het formulier in en geef daarbij ook een datum en tijdstip aan.  Ook voor de meerdaagse studiereizen geldt hetzelfde. Geef aan wanneer de heenreis plaatsvindt en wanneer jullie gezamenlijk weer willen terugreizen vanuit het land van bestemming. Willen jullie tijdens de dagen dat jullie daar zijn ook gebruik maken van de touringcar en de buschauffeur, geef dat dan ook aan. Hoe meer informatie je deelt hoe makkelijker het voor ons is om de juiste touringcarmaatschappij te vinden.

In Tilburg zelf is van alles te doen, huur een touringcar en zorg voor veilig vervoer

Veilig vervoer is van groot belang wanneer je op stap gaat met kinderen. Een touringcar huren en daarmee de reis afleggen is de meest veilige manier van reizen. De busmaatschappijen die aangesloten zijn bij ikwileengoedkopebushuren.nl zijn allemaal gecertificeerd en hebben goed onderhouden vervoersmiddelen in allerlei maten. Dus of je nu met een kleine groep of een hele grote groep wilt reizen, er is altijd passend vervoer verkrijgbaar. Wanneer je bijvoorbeeld met één klas een schoolreisje gaat maken naar Dierenpark de Oliemeulen in Tilburg dan is een midibus waarschijnlijk groot genoeg. Maar wanneer je met de hele school naar bijvoorbeeld de Efteling gaat vanuit Tilburg, dan kun je beter een Dubbeldekker huren of misschien wel twee.

Een gezellige buschauffeur en prettig vervoer

Tijdens jullie rit vanuit Tilburg naar de gewenste bestemming toe is er alle tijd om met de kinderen leuke of leerzame activiteiten in de bus te doen. Wanneer je kiest voor een touringcar met LCD schermen dan kun je alvast een voorbereidende film draaien, of natuurlijk zelf een mooi verhaal of de nodige informatie verstrekken via de microfoon. De buschauffeur zorgt dat jullie veilig op de bestemming aankomen en doet uiteraard ook gezellig mee in hoeverre dat kan onder het rijden.

×

Beste vervoerder waar kan ik u mee helpen?

Klik op de onderstaande contacten voor een vraag over uw aanmelding of onze pakketten.

× Kunnen we u helpen?