De voordelen van het aanschaffen van een occasion

Gepubliceerd op: 2021-08-10

Soms is het beter om te kijken naar tweedehands auto’s die maar een aantal keer zijn gebruik dan meteen een gloednieuwe te kopen die misschien maar een aantal jaar mee gaat. Sowieso zijn er al veel te veel auto’s op de markt en is een tweedehandse auto niet eens zo verkeerde keuze als je maar een bepaald budget hebt voor een auto. Maar wat zijn nu de echte voordelen van het aanschaffen van een occasion? In deze blog lees je daar meer over.

Meestal een stuk voordeliger dan een normale auto

Zoals we al in de intro vertelde is een occasion  ideaal voor iemand met een budget. Maar ook voor iemand die een beginnend bestuurder is en op zoek is naar zijn eerste auto. Door juist auto ook weer te hergebruiken, helpen we het milieu een handje mee en krijgt een auto een tweede kans om nog meer ritjes te maken. Maar het is vooral fijn dat je echt geld ermee bespaart en dat je van het bespaarde geld ook nog andere spullen van kunt kopen.

Je krijgt extra garantie

Meestal heb je met een gloednieuwe wagen tot aan een bepaalde periode garantie op je auto. Dit is rond een jaar of twee en dat is niet erg veel garantie die ze je aanbieden, maar bij occasions Veenendaal krijg je een langere periode aan garantie, omdat het een occasion is en dus al een tijdje langer op de weg rijdt. Dit kan voor jou een groot voordeel zijn, omdat als er iets gebeurt in de aankomende jaren, hoef jij je totaal geen zorgen te maken dat je niet verzekerd bent. Je wordt sowieso voor meer dan drie jaar geholpen bij je garage.

Er is een ruim aanbod aan occasions

Niet alleen is een occasion een goedkopere optie, er zijn zoveel mogelijke keuzes die je kunt maken met occasions. Er zijn zelfs nieuwere modellen op de markt die nu voor een goedkopere prijs als occasion worden verkocht. Kortom, je haalt er alleen maar voordelen mee als je een occasion koopt. Ons advies is wel om dit bij een professionele garage te doen.

×

Beste vervoerder waar kan ik u mee helpen?

Klik op de onderstaande contacten voor een vraag over uw aanmelding of onze pakketten.

× Kunnen we u helpen?